Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

A l’equip de Desenvolupament Social, Infància i Persones Majors, ens dedicam als nostres veïns i veïnes amb necessitats o en situació de risc que requereixen el suport del seu Ajuntament. Treballam pels drets fonamentals, per la igualtat plena, la solidaritat i la cohesió social, en equip, adaptant-nos a les noves necessitats i situacions, des de dins de la comunitat i al servei de les persones. Els nostres serveis són un dret de totes i de tots els ciutadans i ciutadanes de Calvià.

Som a l’edifici consistorial C. Julià Bujosa Sans, batle, 1. Ens pots trucar per telèfon al 971 139173 o escriure’ns a calviasocial@calvia. Qualsevol persona que es trobi en el nostre municipi en una situació de necessitat personal bàsica, pot exercir el seu dret a ser atesa pels serveis socials comunitaris de Calvià. Per a això ha de dirigir-se o trucar per telèfon al Centre de Serveis Socials més proper segons la seva zona de residència, on se li facilitarà cita amb la Treballadora Social. Trobi el seu centre.

Dades de la intervenció de Serveis Socials Comunitaris de l'Ajuntament de Calvià en 2021 "Memòria 2021 Serveis Socials Comunitaris Ajuntament de Calvià"