Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Conveni per millorar un espai des Castellot

Dilluns, 4 de març de 2019

CALVIÀ REP MÉS DE 129.000 EUROS DEL CONSELL PER A DUR A TERME ACTUACIONS D'INVERSIÓ, QUE DESTINARAN A MILLORAR UN ESPAI PÚBLIC DES CASTELLOT DE SANTA PONÇA

L'Ajuntament de Calvià ha signat aquest matí, amb la resta d'ajuntaments de l'illa, excepte el de Palma, el conveni de col·laboració amb el Consell de Mallorca per dur a terme actuacions d'inversió, que el Consell ha dotat amb un total de 10 milions d'euros en la convocatòria 2018-2019.
Amb aquest conveni, Calvià obté una quantitat de 129.534,93 euros, que aniran destinats a un projecte de reforma d'un espai públic a la zona d'Es Castellot, de Santa Ponça. La plaça que es reformarà està en la confluència dels carrers Huguet des Far i Ramon de Montcada, i està previst realitzar obres com millorar l'accessibilitat, l'arranjament de la font o arreglar la plaça, entre d'altres.
La signatura del conveni ha tingut lloc a Sineu i han assistit el primer tinent de batle, Andreu Serra, i el tinent de batle de Vies i Obres, Juan Cuadros. La signatura s'ha realitzat amb el president del Consell, Miquel Ensenyat, i el conseller executiu de Desenvolupament Local, Joan Font.