Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calviā a la Fira turística ITB de Berlín 2019

Dissabte, 9 de març de 2019

CALVIÀ A LA ITB DE BERLÍN

Calvià ha acudit, un any més, a la fira turística ITB de Berlín 2019 que s'ha celebrat al llarg de la setmana. En aquesta edició s'ha presentat amb la novetat de comptar amb expositor propi a l'estand que Mallorca ha instal·lat al recinte firal, la qual cosa ha suposat tenir un espai més ampli per a l'exposició del municipi com una de les principals destinacions turístiques de la mediterrània.
La tinent de batle d'Esports, Comunitat Internacional i Innovació, Eva Serra, i el director general de Turisme de l'Ajuntament de Calvià, Xavier Pascuet, han encapçalat la delegació municipal a la ITB, on s'ha incidit en la promoció del turisme esportiu, que és una de les grans apostes de Calvià en temporada baixa, gràcies a les seves instal·lacions esportives, climatologia, paisatge i infraestructura hotelera. De fet, des del sector hoteler s'està inrementant l'oferta de paquets amb activitats esportives, amb menús adaptats als esportistes i en col·laboració amb l'Ajuntament per a les estades en els esdeveniments organitzats pel consistori i en l'ús de les instal·lacions municipals per a la seva clientela. En aquest sentit, a més dels grans esdeveniments, també s'organitzen training camps en els quals es practiquen esports com el tennis, golf, senderisme, ciclisme, futbol, ​​atletisme, etc. Així mateix, es promocionen paquets turístics d'activitats esportives com el fitness, work out o ioga a la platja, entre d'altres.
L'objectiu és consolidar Calvià com un gran camp d'entrenament i competició per a les persones que visiten el terme municipal alhora que gaudeixen d'una experiència turística inoblidable.