Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Controls policials a zones d'oci nocturn

Dimarts, 12 de març de 2019

NOTA INFORMATIVA DE LA POLICIA LOCAL DE CALVIÀ

LA DISCOTECA TEMPUS DE PEGUERA S'ENFRONTA AL SEU TANCAMENT PER TENIR OBERT FORA DE L'HORARI PERMÈS

El passat cap de setmana es va saldar amb diversos incidents relacionats amb l'oci nocturn de gatera a clubs de Peguera i Magaluf

La Policia Local de Calvià ha constatat aquest cap de setmana que la discoteca Tempus de Peguera, on acudeixen molts adolescents residents a la zona i d'altres municipis, estava oberta a les 7:30 h del matí, quan la normativa fixa el límit en les 6 de la matinada. Donada aquesta circumstància d'infracció greu, l'establiment d'oci nocturn s'enfronta a la possible sanció del tancament del local fins a sis mesos i d'una multa que oscil·la entre 1.001 i 10.000 euros segons indica l'art. 107 de la Llei autonòmica d'Activitats. A més, al citat local hi va haver una agressió, de la qual es va fer càrrec la Guàrdia Civil de Calvià.

Així també, efectius policials han realitzat durant el passat cap de setmana diversos controls de consum d'alcohol i/o drogues per part dels conductors a una de les rotondes d'accés a Peguera. El resultat és d'un positiu en alcohol amb sanció administrativa, un altre per presència de drogues, un altre per tinença d'estupefaents i una immobilització d'un vehicle. A més, els agents locals han dut a terme controls preventius per evitar la pràctica del botellot a Peguera.

En la mateixa línia s'han realitzat controls preventius a Magaluf i Palmanova, especialment als voltants del Pub Manos i del Panama Jack a les hores properes al tancament d'aquests establiments. En total s'han interposat 11 sancions per la pràctica de botellot i una per orinar al carrer. Pel que fa al trànsit, s'han interposat 6 denúncies per etilometries positives (tres de caràcter administratiu i tres de caràcter penal, aquelles en què la taxa d'alcohol en aire espirat és superior a 0.60 mg / l), a més de dues denúncies per estacionament a places per minusvàlids.