Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Adaptaciķ instalˇlacions exteriors de la Llar

Divendres, 24 de maig de 2019

LA LLAR DE CALVIÀ ADAPTA LES SEVES INSTAL·LACIONS PER A PODER REALITZAR ACTIVITATS A L'EXTERIOR DURANT TOT L'ANY

Està previst que, en breu, es posi en marxa un projecte de teràpia canina

La Llar de gent gran de Calvià està realitzant una sèrie de millores en el centre amb l'objectiu de poder dur a terme els tallers que realitzen, i d'altres que s'implantaran, a l'aire lliure. Es tracta de tallers d'estimulació cognitiva i d'oci, com la jardineria, i la posada en marxa en breu d'un projecte de teràpia canina.
Amb aquesta finalitat, s'ha instal·lat gespa artificial a l'espai exterior que envolta la residència i properament es cobrirà la volta metàl·lica de la terrassa perquè les persones usuàries disposin d'ella durant totes les èpoques de l'any i puguin, d'aquesta manera, seguir fent les activitats a l'exterior del centre. Aquesta terrassa és contigua a la sala d'activitats del centre, de manera que la sala coberta i la terrassa constituiran, de manera conjunta, un gran espai habilitat per a la realització de tallers i activitats.
A més d'aquesta adaptació de l'exterior del centre, i dins de la millora contínua de les instal·lacions, s'han substituït les persianes antigues de fusta, que s'havien deteriorat pel pas dels anys, per persianes d'alumini més resistents. També s'han substituït les jardineres danyades per altres de noves de fibra de vidre.
D'altra banda, des d'aquesta setmana, la Llar de Calvià compta amb 6 llits especials per a pacients amb deteriorament cognitiu o demència. Es tracta de llits geriàtrics, baixos i amb mobilitat completa. El fet que la superfície del llit pugui descendir fins a una alçada de 27 cm en relació al pla del terra permet una major confortabilitat a l'usuari i contribueix a la prevenció d'accidents laborals per sobreesforç dels treballadors i treballadores del centre.
La Llar de Calvià té un total de 60 places residencials, de les quals 2 són de respir per a estades temporals. D'aquestes 58 residencials, 25 estan conveniades amb la Direcció General d'Atenció a la Dependència i 33 són places municipals.