Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Període voluntari de pagament de tributs

Dimecres, 5 de juny de 2019

COMENÇA EL PERÍODE VOLUNTARI PER AL PAGAMENT DE TRIBUTS

De l'1 de Juny al 16 d'Agost de 2019, estaran posats al cobrament, en període voluntari, els rebuts corresponents a l'Impost sobre vehicles de tracció mecànica; l'Impost sobre béns immobles de naturalesa urbana, de naturalesa rústica i de característiques especials; l'Impost sobre activitats econòmiques; la Taxa per recollida i eliminació de fems (immobles i comerços); la Taxa per entrada de vehicles i reserva de via pública (immobles i comerços); i l'Impost sobre despeses sumptuàries (vedats de caça).

L'Ajuntament de Calvià li ofereix la possibilitat de pagar els impostos i les taxes a través d'Internet, la qual cosa li permetrà fer-ho les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, utilitzant la Carpeta Ciutadana, en el cas que hagi sol·licitat prèviament aquest servei, o tramitant el pagament amb targeta bancària en Seu Electrònica de l'Ajuntament de Calvià.

Si ho desitja també pot fer-ho a través de la banca electrònica de diferents entitats, o de forma presencial en les entitats bancàries i caixes col·laboradores (en l'oficina o en els caixers automàtics) o sol·licitant Cita Prèvia per ser atès en l'Oficina municipal de tributs i pagar amb targeta bancària.

Si enguany no ha domiciliat el pagament, o no ha sol·licitat accés a Carpeta Ciutadana, pot fer-ho per a l'exercici proper. Per a això trobarà tota la informació al Portal del Contribuent.

Per a més informació: Portal del Contribuent i Oficina Municipal de Tributs de Calvià. Telèfons: 971 69 99 05 i 971 69 99 06. Adreça: Ctra. Calvià-Palmanova, 40 - 07181 Palmanova. Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 14 h.