Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Oficina de Guārdia Civil en el centre de Magaluf

Dimarts, 23 de julio de 2019

L'OFICINA DE LA GUÀRDIA CIVIL REUBICADA A LA ZONA NEURÀLGICA D'OCI NOCTURN DE MAGALUF ESTARÀ OBERTA LES 24 HORES DEL DIA

El batle i el delegat del Govern en funcions destaquen la feina de la Guàrdia Civil i la Policia local de Calvià com a exemple de col·laboració entre cossos de seguretat

L'oficina del Servei d'Atenció al Turisme Estranger (SATE) de la Guàrdia Civil, a Magaluf, ja està oberta i en funcionament, des de la setmana passada, a les instal·lacions municipals que albergaven l'Oficina Municipal d'Informació Turística (OMIT).
El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal; el delegat del Govern en funcions, Ramon Morey, i el coronel cap de la Guàrdia Civil, Alejandro Hernández, han visitat aquest matí les instal·lacions ubicades al centre neuràlgic de Magaluf, a l'inici del carrer Punta Balena.
La decisió de reubicar l'oficina del SATE de Magaluf es va anunciar després de la reunió de la Junta Local de Seguretat celebrada el passat mes de maig. La novetat és que, a més de funcionar com a SATE, estarà oberta les 24 hores.

Alfonso Rodríguez Badal ha celebrat la reubicació d'aquesta oficina per l'important efecte dissuasori i reactiu que tindrà i perquè romandrà durant tota la temporada oberta les 24 hores. El batle, que segueix reclamant més efectius en l'època estival, ha valorat l'esforç de la Guàrdia Civil per dotar de més recursos a la zona, perquè se suma a la feina fonamental per avançar cap a la millora del model. En aquest sentit ha volgut destacar també el treball que realitza la Policia local de Calvià amb els reforços de la nocturna, els reforços a Punta Balena i el control de les ordenances municipals, i l'exemple de col·laboració entre Guàrdia Civil i Policia local.
Per la seva banda, el delegat del Govern en funcions ha explicat que l'oficina funcionarà com a SATE de 9 a 21 h., i que a partir d'aquesta hora, i durant tota la nit, es convertirà en lloc avançat de la Guàrdia Civil. Ramon Morey ha assenyalat que l'obertura de l'oficina és la mostra de la que ha qualificat com a magnífica col·laboració entre l'Ajuntament de Calvià i la Guàrdia Civil, i ha afegit que la petició del batle està recollida i sol·licitada i que aquest any ja s'han augmentat efectius a la zona amb agents de la UCESIC procedents de Palma.
A la visita han assistit la tinenta de batle de Policia local, Nati Francès; el regidor de la zona de Magaluf, Marc López; el cap de la Policia local de Calvià, Francisco Darder; els directors generals municipals de Policia local, José Antonio Fernández Ballesta, i de Turisme, Javier Pascuet, i Maria Bel Llinàs, assessora del delegat del Govern.

Declaracions Batle 1 aquí

Declaracions Batle 2 aquí

Declaracions Delegat del Govern en funcions aquí