Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

BeCalviā i Projecta't formen 30 joves

Dimecres, 31 de juliol 

30 JOVES DEL MUNICIPI DE CALVIÀ PARTICIPEN EN LES BEQUES DE FORMACIÓ

Les beques Projecta't i BeCalvià pretenen oferir una experiència pràctica i afavorir el desenvolupament de competències de cara a la inserció en el mercat de treball

30 joves del municipi de Calvià han format part del programa de beques que s'ofereixen per part de l'Ajuntament de Calvià perquè els joves del terme municipal obtinguin una experiència pràctica que faciliti la inserció en el mercat de treball i millori la capacitat futura dels estudiants per trobar feina, així com afavorir el desenvolupament de competències tècniques, metodològiques, personals i participatives.
Un any més, el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, acompanyat de la tinenta de batle d'Educació i Ocupació, Olga Granados, van rebre a les persones que han participat en 2 de les modalitats de beques per fer balanç de l'experiència amb la beca obtinguda. El batle els va traslladar la importància d'implicar-se en aquests suports que ofereix l'Ajuntament per anar traçant el seu futur laboral, alhora que va agrair a les empreses privades la seva col·laboració.
En la beca Projecta't han pres part, durant 10 mesos, 8 persones recentment titulades de cicles formatius i graus universitaris. El pla formatiu ha consistit en realitzar pràctiques en departaments municipals, complementat amb formació transversal, amb una aportació cent per cent municipal. La segona quinzena d'agost es publicaran les noves ofertes de beca que es tornarà a iniciar al mes d'octubre.
Les pràctiques s'han dut a terme a l'Institut Municipal d'Educació i Biblioteques (IMEB), Aprovisionament i Contractació, Institut Calvianer de l'Esport (ICE), Serveis socials, Servei d'Atenció a la Ciutadania, Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC), Cultura, Arxiu, Tresoreria, Joventut, Finca Galatzó i Calvià 2000.
La beca BeCalvià compta amb la participació de 22 joves estudiants de cicles formatius i graus universitaris, durant els mesos de juliol i agost (i amb possibilitat de pròrroga a setembre). En aquest cas, les pràctiques es duen a terme en departaments municipals o entitats privades, de diferents sectors, que assumeixen el 50% del cost de la beca.
En aquesta edició els estudis que han cursat o estan cursant les persones becades són: fisioteràpia; ADE; farmàcia i parafarmàcia; biotecnologia; disseny de producte; enginyeria electrònica, industrial i automàtica; periodisme; sistemes microinformàtics i xarxes; administració i finances; economia; turisme; pedagogia; aprofitament i conservació del medi natural; traducció, interpretació i llengües aplicades; biologia; ciències de l'activitat física i l'esport; educació infantil i història.