Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

L'ONCE dedica un cupó a les Festes rei En Jaume

Dimecres, 4 de setembre de 2019

HISTÒRIA, TRADICIÓ I DIVERSIÓ AL CUPÓ DE L'ONCE DEDICAT A LES FESTES DEL REI EN JAUME

En el sorteig del 9 de setembre

El cupó de l'ONCE del dilluns 9 de al setembre reflecteix el colorit de les Festes del Rei En Jaume de Calvià. Cinc milions i mig de cupons difondran aquesta tradició.

Josep Vilaseca, delegat territorial de l'ONCE, i Alfonso Rodríguez Badal, batle de Calvià, han presentat aquest cupó, acompanyats per María del Carmen Soler, presidenta del Consell territorial de l'ONCE, Nati Francès, regidora de la zona de Santa Ponça i altres membres de la Corporació municipal.

Les Festes del Rei En Jaume se celebren a Calvià del 28 d'agost al 8 de setembre. Commemora la conquesta de Mallorca per part del rei Jaume I en 1229, concretament el desembarcament a la costa de Santa Ponça.

Compten amb un bon nombre d'activitats culturals, tradicionals com una cercavila de gegants mallorquins, 'nit de foc', o la batalla de Moros i cristians, en la qual les tropes de Jaume I desembarquen a la Creu de Santa Ponça, per desfilar, posteriorment, al costat de les colles sarraïnes, i preparant-se per la batalla final de 'moros i cristians'. Aquestes festes s'han convertit en l'esdeveniment cultural més representatiu de Calvià.

Grans i petits podran gaudir d'activitats i espectacles acords als seus gustos, durant els diferents actes que es celebren en aquestes festes, com concerts, mercat medieval, etc.

El Cupó Diari de l'ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l'oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie, i guanyar "La Paga" de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s'afegirà al premi de 35.000 euros. Tindran premi de 500 euros els números anterior i posterior a l'agraciat; i premi de 200, 20, i 6 euros a les quatre, tres i dues darreres xifres, respectivament, del cupó premiat. Així com reintegraments d'1,5 euros a l'última i primera xifra.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents venedors de l'ONCE. Com sempre, gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar el nombre que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de Jocs ONCE (www.juegosonce.es), i establiments col·laboradors autoritzats.