Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Torna la Mostra de Cuines d'octubre

Dimarts, 1 d'octubre de 2019

ARRENCA L'EDICIÓ D'OCTUBRE DE LA MOSTRA DE CUINES DE CALVIÀ EN LA QUE PARTICIPEN 43 RESTAURANTS DEL MUNICIPI

El xef Xema Álvarez ha realitzat un show-cooking a la presentació de l'edició de tardor de la mostra gastronòmica de Calvià que ha tingut lloc aquest matí als jardins de l'Ajuntament

Podeu consultar les dates i restaurants aquí

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha presentat als jardins de l'Ajuntament una nova edició de la Mostra de Cuines de tardor de Calvià que comença aquest divendres 4 d'octubre i tindrà lloc cada divendres fins a final de mes a diferents nuclis del municipi. La presentació ha comptat amb la participació del cuiner Xema Álvarez que ha realitzat un showcooking per als assistents a l'acte. L'elaboració ha consistit en llampuga a la inversa, plàtan mascle i envinagrats.
El batle ha agraït als establiments la seva participació en aquesta nova edició de la Mostra, destacant la capacitat que té Calvià d'oferir gastronomia de qualitat.
En aquesta edició de la Mostra participen 43 establiments que oferiran, tant al migdia com al vespre, un menú complet a preus populars (màxim 16 euros). Alguns restaurants ofereixen també menú infantil, alternatiu sense gluten o vegetarià. Es recomana fer la reserva amb la màxima antelació. El divendres 4 d'octubre hi participen 12 restaurants de Santa Ponça, Costa de la Calma i urbanització Galatzó; el divendres 11 de octubre participen 8 restaurants de Peguera, Cala Fornells i el Toro; el divendres 18 d'octubre participen 9 restaurants de Cas Català, Illetes, Bendinat, Portals Nous, Costa d'en Blanes i Son Caliu; i el divendres 25 de octubre participen 14 restaurants de Palmanova, Magaluf i Son Ferrer.
La Mostra de Cuines de Calvià és una de les activitats que organitza la Fundació Calvià amb l'objecte de contribuir a la desestacionalització de la temporada turística, i compta una vegada més amb la col·laboració de Makro. Més informació i detalls de tots els menús al fulletó informatiu a www.fundacioncalvia.com

    

Xema Álvarez
Xema Álvarez va néixer a Calvià el 1990. La seva passió per la gastronomia va començar de molt petit de la mà de la cuina casolana de la seva mare. Amb 20 anys va decidir canviar els estudis d'enginyeria pel que sempre havia somiat fer: cuinar. Es va posar sota les ordres del cuiner mallorquí Andreu Genestra amb qui es va formar i va millorar la seva tècnica. Les seves ganes d'aprendre i de superar-se el varen dur a seguir formant-se al costat de grans cuiners com Eneko Atxa (3*Michelin, Bilbao) o Wassim Hallal (1*Michelin, Frederikshoj, Dinamarca). Ara dirigeix el seu restaurant Catalina la Fina al conegut barri de Santa Catalina a Palma. Un street-bar ambiciós però sense pretensions en el qual els comensals poden degustar tapes i racions amb un estil desenfadat.