Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Gran Festa infantil Solidāria Dia de Nassos 2019

Dilluns, 30 de setembre de 2019

GRAN FESTA INFANTIL SOLIDÀRIA "DIA DE NASSOS 2019"

Sonrisa Médica, en col·laboració amb l'Ajuntament de Calvià, celebra el "Dia de Nassos 2019", una gran festa infantil solidària que tindrà lloc el dissabte 5 d'octubre al recinte firal de Santa Ponça

El dissabte 5 d'octubre d'11 a 20 h al recinte firal del Molí de Santa Ponça tindrà lloc la gran festa infantil solidària "Dia de Nassos 2019". El tinent de batle i la regidora de Joventut, Participació Ciutadana, Medi Ambient, Transició Ecològica i Memòria Democràtica de l'Ajuntament de Calvià, Rafel Sedano i Marga Plomer, han signat avui un conveni de col·laboració amb la gerent de l'entitat Sonrisa Médica, Marta Barrio, per organitzar la celebració de la festa infantil solidària.

El "Dia de Nassos" és una festa solidària per a famílies en què es pot gaudir d'una gran quantitat de jocs, activitats i espectacles, així com també tallers (donatiu de 0.50 €). Els beneficis obtinguts contribuiran al manteniment de l'activitat social de Sonrisa Médica, una associació sense ànim de lucre -pionera a Espanya i que enguany celebra el seu 25è aniversari-, que cerca transformar l'entorn hospitalari a través de l'humor i la música gràcies a la tasca d'un equip de pallassos professionals que col·labora amb el personal dels hospitals.

Entre les actuacions previstes destaquen "Trencaclosques", "Mel i Sucre" i els pallassos de Sonrisa Médica. També hi haurà castells inflables, jocs del Consell de Mallorca, i exhibició de rollers. L'esdeveniment compta amb pàrquing gratuït i servei de restauració. L'entrada-donatiu serà de 5 € i els menors de 10 anys entren gratis.

Data: 5 d'octubre de 2019
Hora: d'11 a 20 h
Entrada-donatiu: 5 €. Menors de 10 anys, gratuït.
Lloc: Recinte firal de Santa Ponça (Urbanització Galatzó)