Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Trobades intergeneracionals a la Llar de Calvià

Divendres, 25 d'octubre de 2019

TROBADES INTERGENERACIONALS A LA LLAR DE CALVIÀ

Alumnat de l'IES Bendinat i residents de la Llar de gent gran estableixen vincles que sensibilitzen a la joventut sobre les persones més vulnerables

Les històries que ens uneixen és el projecte que s'està duent a terme a la Llar de gent gran de Calvià amb alumnat de l'Institut de Bendinat. Es tracta de diverses trobades intergeneracionals, que s'han dut a terme al llarg d'aquest mes, el primer dels quals va tenir lloc el passat dia 16 d'octubre.

El projecte consisteix en una sèrie de trobades periòdiques organitzades per diferents centres educatius del municipi, junt amb el personal de la Llar, amb l'objectiu de potenciar les relacions entre les persones majors de la Residència municipal i la joventut del municipi. El vincle es crea mitjançant la realització d'activitats educatives i lúdiques que propiciïn el coneixement mutu, afavorint i fomentant la transmissió dels valors socials a les generacions de joves, aprofitant el bagatge humà dels més grans.

Al llarg dels propers mesos està previst que es realitzin més trobades, en les quals l'alumnat recull el llegat de les històries (reals o inventades, llegendes o contes) que les persones usuàries de la Llar els transmeten, i que, posteriorment, treballen a l'aula.

Les trobades intergeneracionals tenen com a objectius: promoure els vincles positius entre membres de la comunitat, contribuir activament al benestar emocional i psicològic de la gent gran, sensibilitzar l'alumnat de la vàlua de la gent gran, recollir el llegat cultural de les persones usuàries de la Llar i preparar un "Contacontes" amb les històries reelaborades.