Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Formaciķ persones usuāries dels horts municipals

Dimarts, 29 d'octubre de 2019

FINALITZA EL CURS DE FORMACIÓ DIRIGIT ALS NOUS HORTOLANS I HORTOLANES DELS HORTS URBANS MUNICIPALS DE SON FERRER I SON BUGADELLES

Un total de 8 persones han participat al curs gratuït L'hort ecològic familiar

Un total de 8 persones han participat en el curs bàsic L'hort ecològic familiar impartit pel pagès agroecològic Miquel Àngel Lobo. El curs, que ha estat gratuït, ha tingut una durada de 10 hores, de les quals 6 han estat de teoria -impartides a la sala de formació de la Deixalleria- i 4 hores de pràctica a l'hort urbà de Son Bugadelles.

L'objectiu del curs, organitzat pel departament de Medi Natural i Urbà de l'Ajuntament de Calvià, ha estat formar els nous hortolans i hortolanes a qui se'ls ha adjudicat una parcel·la enguany, ja sigui a l'hort de Son Ferrer, com a l'hort de Son Bugadelles.

El mes passat, l'Ajuntament de Calvià va lliurar les claus a les 23 noves persones beneficiàries dels horts urbans del municipi, que podran gaudir del seu ús durant 4 anys. L'hort de Son Ferrer, que consta de 16 parcel·les de 50 m2, ha entrat en funcionament fa poques setmanes, mentre que el de Son Bugadelles es troba operatiu des del 2014. Els horts urbans de Calvià estan concebuts com a espais de dinamització en els quals les persones usuàries poden invertir el seu temps d'oci de forma ecosostenible.