Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calviā a la fira turística WTM de Londres

Dilluns, 4 de novembre de 2019

CALVIÀ REFERMA SEVA APOSTA PEL MERCAT BRITÀNIC A LA WTM DE LONDRES

El municipi incrementa aquesta tardor la partida destinada a promoció turística per consolidar els mercats tradicionals amb promoció online segmentada

Calvià acudeix a una nova cita de la World Travel Market amb la determinació d'intensificar les accions per atreure nous clients britànics, el principal mercat emissor del municipi. En aquest sentit, s'ha incrementat la partida pressupostària destinada a la promoció turística del municipi per aquesta tardor-hivern per mitigar els possibles efectes d'eventualitats externes com poden ser el Brexit, la devaluació de la lliura o una possible recessió de l'economia alemanya. De la mateixa manera, té previst un increment de cara als pressupostos de 2020.

L'Ajuntament de Calvià ha incrementat en un 29% la partida, amb 30.000 euros més, que es dedicaran, d'una banda, a consolidar els mercats tradicionals com Regne Unit i Alemanya, atraient nous segments de clients d'alt poder adquisitiu, i, per un altre, potenciar la promoció en els nous nínxols de mercat com el nòrdic, els països del Benelux o Rússia. La intenció és atraure un turisme especialitzat en esports, senderisme, turisme de salut, turisme sènior, etc.

Per això, el consistori calvianer té previst consensuar amb les associacions hoteleres del municipi quin producte es vol promoure a cada zona i dur a terme l'activitat promocional a través de comarketing i promoció digital. Les campanyes digitals es dirigeixen a un públic molt segmentat i permeten avaluar l'impacte d'aquestes.

El batle de Calvià Alfonso Rodríguez Badal ha assistit a la Fira internacional de Turisme de Londres, World Travel Market, on el municipi es presenta, un any més, com a destinació segura, de qualitat i en procés de renovació constant. Rodríguez Badal ha incidit en l'aposta decidida per potenciar el turisme esportiu, el turisme actiu (de salut, senderisme, etc.), el turisme life style, o el turisme MICE, entre d'altres.

I és que els grans esdeveniments esportius permeten situar a Calvià com a destinació ideal per a la pràctica esportiva durant tot l'any, amb iniciatives com la triatló Challenge Peguera-Mallorca (17 d'octubre de 2020), l'ATP Mallorca Championship de tennis (20 al 27 de juny 2020), la Half Marathon Magaluf (18 abril 2020), la Galatzó trail (15 març 2020) o el Mallorca Walking Event (2 abril 2020) entre d'altres, així com els training camps que acullen les instal·lacions esportives del municipi o les cites com el Beach Voley Around the World i el Beach Rugby.