Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Torneig de futbol Sub-10 i Sub-12 HG Soccer Club

Dijous, 21 de novembre de 2019

CALVIÀ ACOLLIRÀ DEL 26 AL 30 DE DESEMBRE L'HG SOCCER CUP - TORNEIG INTERNACIONAL SUB-10 I SUB-12 DE FUTBOL

El torneig reunirà més de 1.000 participants i acompanyants d'equips nacionals i internacionals

La II edició de l'HG Calvià Soccer Cup se celebrarà del 26 al 30 de desembre de 2019. Està prevista la participació de 32 equips, 16 per categoria (benjamí i aleví). L'esdeveniment presenta un atractiu cartell d'equips confirmats, amb presència d'algunes de les plantilles internacionals, nacionals i locals més importants del futbol.

Com a representació internacional destaca la presència de les pedreres de La Lazio (Itàlia) o de l'Oporto (Portugal). Pel que fa a la representació nacional, l'encapçalen l'Atlético de Madrid, Celta, Betis o Màlaga, entre d'altres. Finalment, destacar la presència de les millors pedreres de les Illes Balears, capitanejades per RCD Mallorca, Atlètic Balears o l'equip amfitrió del torneig, el CF Platges de Calvià.

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha valorat molt positivament la realització d'aquest torneig a la localitat, ja que reforça la línia que manté el consistori de lluitar contra l'estacionalitat turística per mitjà d'una oferta que va més enllà de sol i platja. A més, ha assenyalat que el municipi compta amb magnífiques instal·lacions esportives i amb un sector de serveis perfectament preparat per acollir activitats esportives durant tot l'any.

Els més de 1.000 visitants, entre jugadors, cossos tècnics i acompanyants, del torneig, s'allotjaran a establiments hotelers de Calvià, repartits entre les zones de Magaluf, Palmanova, Costa d'en Blanes i Portals Nous. L'estada mitjana és de 4 dies. S'estima un retorn aproximat de mig milió d'euros.

El torneig compta amb l'apadrinament de jugadors i jugadores com Guillermo Vallori, Patricia Guijarro, Cata Coll, Gustavo Siviero, Miguel Ángel Moyà i Javier Dorado. Els directors del torneig, Joel Armenta i Joan Romera, agraeixen la col·laboració de l'Ajuntament de Calvià, així com de la resta d'institucions, a més dels patrocinadors privats, que fan possible que l'únic torneig de Nadal Sub-10 i Sub-12 de Balears, sigui realitat a Calvià.