Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Recepció del tram autonòmic del Passeig Calvià

Dimecres, 4 de desembre de 2019

CALVIÀ REP ELS 6 KM DEL PASSEIG CALVIÀ QUE EREN DE TITULARITAT DEL GOVERN DE LES ILLES BALEARS

La Conselleria de Mobilitat i Habitatge ha invertit 500.000 euros per reparar les deficiències que tenia el tram del passeig en quant a il·luminació, mobiliari urbà i paviment

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i el conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, han sigat aquest matí l'acord de recepció dels 6 quilòmetres del Passeig Calvià que encara eren de titularitat autonòmica i que, amb la signatura d'avui, passen a mans municipals.
El batle ha agraït al conseller i el seu equip la feina que s'ha fet per tal de fer el traspàs del tram del passeig amb les deficiències reparades. En aquest sentit, han explicat que les reparacions s'han centrat en temes d'il·luminació, mobiliari urbà i paviment, unes tasques que el conseller ha recordat que han suposat una inversió de 500.000 euros.
Alfonso Rodríguez Badal ha destacat la importància de rebre el tram del passeig que va des de la rotonda de Cala Figuera fins a Peguera. Ha explicat que és un eix emblemàtic per al municipi perquè aconsegueix la cohesió territorial unint gairebé totes les zones del terme municipal, permetent una mobilitat sostenible i amable.

Per la seva banda, Marc Pons ha recordat que abans del traspàs s'han hagut de resoldre les deficiències que es van produir amb la construcció de l'autovia Palmanova-Andratx, de la qual formava part el tram del passeig, per la qual cosa avui s'ha resolt una assignatura pendent que culminarà, posteriorment, amb el traspàs de la titularitat de l'autovia al Consell de Mallorca.
El passeig de Calvià és un vial peatonal d'uns 30 km de longitud que recorre pràcticament tot el municipi de Calvià.

A l'acte han assistit el tinent de batle d'Infraestructures, Juan Recasens; el regidor d'Infraestructures, Alfonso Molina, i el director general de Mobilitat i Transport Terrestre, Jaume Mateu.

Declaracions del batle i del conseller de Mobilitat i Habitatge