Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Clausura programa acceleradora d'emprendedors

Dijous, 5 de desembre de 2019

CLAUSURADA LA TERCERA EDICIÓ DEL PROGRAMA ACCELERADORA DE PERSONES EMPRENEDORES A CALVIÀ

15 participants han exposat els seus models de negoci davant d'un grup de persones expertes

L'Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC), ha realitzat aquest any la tercera edició de el programa Acceleradora de persones emprenedores que té com a objectiu desenvolupar les aptituds i competències emprenedores de quinze persones.

Durant els tres mesos de durada de el programa, les persones que han participat han rebut formació, coaching i consultoria per a poder generar projectes d'autoocupació amb propostes d'alt valor afegit.

El programa Acceleradora ha acollit el seu esdeveniment principal a l'edifici juvenil d'Es Generador, on han explicat els diferents projectes empresarials relacionats amb els àmbits de, entre altres, meditació, moda, coaching, disseny, etc. Una vegada que cada persona emprenedora ha exposat la seva idea i el seu model de negoci, un grup de persones expertes format per professionals de l'àmbit de l'emprenedoria han realitzat les seves aportacions.

Enguany han integrat el jurat: Amor Pérez Martínez, gestora d'empreses de La Caixa de la zona de Calvià; Pere Jiménez, tècnic de l'Institut d'Innovació de les Illes Balears; Ricardo Moreno, president de SECOT a Balears, Manuel Guerrero, tècnic de el Programa Emprenbit de Parc Bit i Toni Serra, fundador i director de l'ONGD Treball Solidari.