Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Cesiķ de local municipal a Aministia Internacional

Dimecres, 18 de desembre de 2019

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ CEDEIX L'ÚS D'UN LOCAL MUNICIPAL A AMINISTIA INTERNACIONAL PER DESENVOLUPAR LA SEVA TASCA AL MUNICIPI

El Grup Acció Calvià d'Amnistia Internacional comptarà amb un local municipal a la urbanització Galatzó per dur a terme la seva tasca gràcies a un conveni de cesió d'ús que ha firmat amb l'Ajuntament de Calvià. El tinent de batle i la regidora de Joventut, Participació Ciutadana, Medi Ambient, Transició Ecològica i Memòria Democràtica, Rafel Sedano i Marga Plomer han ratificat l'acord amb Miquel Àngel Mayorga, del Grup d'Acció local.

Amnistia Internacional Grup Acció Calvià té per objecte, entre d'altres, la realització d'activitats de caràcter social, cultural, lúdic i festives encaminades a assegurar l'activisme, la presència i la mobilització de l'entitat al municipi. Així, es duen a terme diferents mobilitzacions relacionades amb la defensa dels drets humans. Es tracta d'accions programades pel Comité Internacional amb seu a Londres i coordinades per la secció espanyola.

L'Ajuntament de Calvià, en la mesura de les seves possibilitats, vol continuar facilitant l'accés a l'ús dels locals i instal·lacions municipals a aquelles entitats o associacions que, sense ànim de lucre, tenguin per objecte fomentar la participació ciutadana, així com la defensa dels interessos generals dels veïns i veïnes.