Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Campanya de suport al comerį 'Regala Calviā'

Dijous, 19 de desembre de 2019

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ POSA EN MARXA LA CAMPANYA REGALA CALVIÀ PER DONAR SUPORT ALS COMERÇOS DEL MUNICIPI

La campanya inclou diverses accions per dinamitzar els establiments que aposten per mantenir les seves portes obertes durant tot l'any

L'Ajuntament de Calvià ha posat en marxa enguany una Campanya per promoure el comerç local del municipi durant les festes de Nadal, sota el lema Regala Calvià. Es tracta d'una acció per donar un impuls a l'oferta comercial de tot el terme municipal.

Avui dematí, el batle Alfonso Rodríguez Badal, acompanyat del tinent de batle d'Urbanisme, Comerç i Activitats, Marc López; la regidora de Comerç, Activitats i Patrimoni, Francisca Muñoz, i la regidora de la zona de Portals Nous, Eva Serra, han presentat la campanya que s'estén per tot el municipi, per donar suport als comerços que mantenen les seves portes obertes al llarg de tot l'any, apostant per un Calvià viu que també se tradueix amb el manteniment de llocs de feina.

Campanya Regala Calvià

La campanya comprèn diverses accions. Es proporcionen bosses de paper a tots els comerços amb la imatge de Regala Calvià. En total se n'han repartit 20.000.

S'ha editat una guia de comerços de totes les zones del municipi oberts aquest Nadal que també està publicada al web municipal.

A través de les xarxes socials de l'Ajuntament, es fa un concurs de decoració nadalenca en el qual hi participen uns 150 comerços i bars i restaurants. Es realitzaran fotos de la decoració de cada establiment que es publicaran en un àlbum al facebook de l'Ajuntament de Calvià, perquè es pugui votar fins al dia 6 de gener.

A més, i per primera vegada, se sortejarà un premi de 1.000 euros per als clients i clientes que comprin o consumeixin als establiments que participen en la campanya. La butlleta guanyadora haurà de coincidir amb el primer premi del sorteig de l'ONCE, del 6 de gener de 2020.

Finalment, s'instal·len 9 bústies reials a les zones comercials, de 2,50 m d'alçada, perquè els infants puguin enviar les seves cartes als Reis Mags i fomentar la participació de les persones residents.

Campanya de dinamització de comerços de Calvià vila

A més de la campanya Regala Calvià, i amb motiu de l'inici de les obres de millora del carrer Major, a Calvià vila s'han programat també unes altres accions per dinamitzar el petit comerç del poble.

Per una banda, s'ha posat a disposició del públic la targeta descompte, amb la qual es poden gaudir de descomptes en les compres i entrar en el sorteig d'un premi de 200 euros. I, per una altra banda, en col·laboració amb el col·lectiu artístic de Calvià Ou Verd, el dia 27 de desembre s'inaugurarà a l'Ajuntament una exposició amb les millors fotos del concurs de fotografia de comerços, al qual hi han participat 29 fotògrafs i fotògrafes.

Videodeclaracions del Batle

Trobareu les bústies als següents punts:
PORTALS: 37 Ctra.Andratx-Portals Nous
PALMANOVA: Passeig del Mar (bifurcació Av. de la Platja)
MAGALUF: Centre Comercial La Vila
CALVIÀ VILA: Plaça de la Vila
PEGUERA: Av. Peguera, 24
EL TORO: Carrer Gran Via, 37
GALATZÓ: Plaça Francisca Revert (Davant del Poliesportiu)
SANTA PONÇA: Av. rei En Jaume
SON FERRER: Carrer Mussol