Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

En breu es licitarā el refugi de Galatzķ

Divendres, 17 de gener de 2020

REUNIÓ A L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ AMB EL DEPARTAMENT DE SOSTENIBILITAT I MEDI AMBIENT DEL CONSELL DE MALLORCA

L'Ajuntament de Calvià ha acollit aquest matí una reunió amb el Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell de Mallorca, en el marc de la ronda de visites que està realitzant la institució insular a ajuntaments de Mallorca.
A la reunió han assistit el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal; el tinent de batle responsable de Calvià 2000, Marcos Pecos; el tinent de batle i la regidora de Medi Ambient, Rafel Sedano i Marga Plomer, i el director general de Desenvolupament Sostenible, Francisco Giménez, per part de l'Ajuntament, i la consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot; el director general de Medi Ambient, Josep Manchado, i la directora general de Residus, Patrícia Arbona, per part del Consell de Mallorca.
En el transcurs de la reunió, la consellera ha informat que aviat es licitarà el nou refugi que s'ubicarà a les antigues porqueres de la finca pública de Galatzó, y que serà una part fonamental del traçat de la Ruta de pedra en sec a Calvià.
Així mateix, la assenyalat que el projecte d'una nova planta de tractament de matèria orgànica, inclosa a les directrius del Pla Director de Residus, és prioritari per a la institució insular. Respecte a la recollida selectiva i al tractament de matèria orgànica, Aurora Ribot ha informat que els índex han millorat substancialment, coincidint, ambdues administracions, en la importància de la conscienciació de la població per tal d'assolir els objectius marcats per Europa, el Pla Director Sectorial i la Llei de Residus.