Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Selecciķ de personal d'empreses a l'IFOC

Dissabte, 18 de gener de 2020

L'INSTITUT DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ DE CALVIÀ POSA EN MARXA EL PROGRAMA 2020 DE JORNADES DE SELECCIÓ DIRIGIT A COBRIR LLOCS DE TREBALL D'EMPRESES DEL MUNICIPI

L'experiència de les Fires d'Ocupació dels anys 2017 i 2019, han reafirmat la necessitat d'oferir, durant els mesos de gener a maig, campanyes de selecció de personal individualitzades, dirigides a empreses del municipi, amb necessitats de reclutament de personal.
Divendres passat es va celebrar la primera de les Jornades de Selecció amb l'empresa Soul Hotels, per cobrir places de maitre i cap de recepció.
En l'actualitat, ja està prevista la realització de 6 jornades de selecció amb empreses, per a més de 12 llocs de treball i 7 perfils professionals diferents (personal de sala, servei de neteja d'habitacions, responsable del servei de pisos, subdirecció d'hotel, personal tècnic de manteniment, relacions públiques, electricistes, lampistes, personal de recepció i professionals del turisme i la restauració, en general).
L'Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC), pretén oferir i ampliar aquest servei a totes les empreses interessades, les quals poden sol·licitar personal a la plataforma d'ocupació de l'IFOC (Ifoc.es/contigo) mitjançant un tràmit on line senzill i molt ràpid.
D'altra banda, totes les persones interessades a participar s'hauran d'inscriure a les ofertes que ja estan disponibles a l'esmentada pàgina web ifoc.es/contigo. Si hi hagués alguna persona no inscrita a la plataforma d'ocupació, en aquesta mateixa web podrà introduir el seu cv i participar als processos de selecció.
Una vegada que la persona s'hagi inscrit a les ofertes corresponents, l'equip d'ocupació de l'IFOC els citarà entrevistes grupals de cribratge i preselecció de candidatures, finalment, si passa aquesta etapa, el proper pas serà tenir una entrevista directament amb l'empresa, la qual realitzarà les entrevistes de selecció final a les instal·lacions de l'IFOC.
Amb aquesta metodologia s'aconsegueix un major grau d'inserció laboral de les persones candidates, ja que només s'enviaran a entrevista final les persones que superin amb èxit les entrevistes grupals. Aquestes jornades es realitzen mitjançant un sistema 1 a 1. És a dir, cada jornada es dedicarà exclusivament per a una empresa en concret, la qual s'encarregarà de realitzar les entrevistes definitives de selecció, a la Sala Palmanova o a les instal·lacions de l'IFOC.