Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Campanya de control de vehicles

Divendres, 31 de gener de 2020

DOS DE CADA TRES VEHICLES CONTROLATS NO TENIEN LA DOCUMENTACIÓ EN REGLA

S'ha de dur imprès el permís de circulació i la targeta de la Inspecció Tècnica de Vehicles si escau

La Policia Local de Calvià ha dut a terme una campanya de vigilància i control de les condicions del vehicle en la qual ha quedat palès que el 63% dels conductors supervisats no tenien o no duien la documentació com toca. Durant la campanya del 20 al 26 de gener s'han controlat un total de 245 vehicles que circulaven per les carreteres de Calvià i s'han interposat 46 denúncies, és a dir, gairebé un de cada cinc vehicles controlats tenia qualque tipus d'irregularitat.
El principal motiu per a la interposició de denúncies és la manca del permís de circulació o per no tenir actualitzada la targeta de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) quan així cal. Per aquest motiu s'han posat un total de 29 multes, de les quals 24 són per a turismes i cinc per a motocicletes. Així també, cal recordar que és necessari tenir una assegurança d'accidents i que convé dur-ne una còpia impresa, però si no és el cas, els agents poden comprovar telemàticament si la pòlissa existeix i està vigent.
D'altra banda, s'ha supervisat 30 vehicles de mercaderies dels quals 5 han estat denunciats per incompliment de qualque requisit.
La Policia Local de Calvià farà més campanyes de vigilància i control en les pròximes setmanes en compliment de les funcions de trànsit i de seguretat en carretera que té encomenades.