Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Visita obres de les pistes 'skate' de Galatzó

Dimecres, 19 de febrer de 2020

VISITA A LES OBRES DE REFORMA I AMPLIACIÓ DEL SKATE DE GALATZÓ

Amb la reforma es compta amb una superfície per al patinatge de 1.500 m2

Estan a punt de concloure les obres de reforma i ampliació de la pista de Skate a la urbanització Galatzó, que inclou la reforma interior de l'antic edifici del club de petanca que passarà a ser un edifici d'ús juvenil.

Avui, el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, junt amb el tinent de batle i la regidora de Joventut, Rafel Sedano i Marga Plomer, i el regidor de Galatzó, Marcos Pecos, ha visitat les obres que han tingut un cost, en el seu conjunt, de 289.679 euros.

Les obres han consistit en la reforma i ampliació de les pistes de skate existents, per la qual cosa s'han eliminat els antics mòduls i s'ha ampliat la pista confeccionant una solera contínua entre l'antiga i la nova pista que formen un tot únic per a la pràctica del skate, que té una superfície total de 1.500 m2. Així mateix, s'instal·larà nova il·luminació i s'obrirà una segona entrada al recinte, tot eliminant barreres arquitectòniques.

A més, l'actuació inclou la remodelació de l'interior de l'antic club de petanca, del que s'han d'enderrocar envans i enrajolats, s'han de fer dos banys adaptats i un vestíbul de distribució. L'edifici es destinarà a local juvenil que gestionarà el Departament de Joventut de l'Ajuntament i que podrà ser emprat per entitats del municipi. També està previst un bany exterior per a les persones usuàries de les pistes.

El skate de Galatzó obrirà les seves portes al públic el pròxim 14 de març.