Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Entrega recaptaciķ Neula Parc a entitats socials

Dijous, 20 de febrer de 2020

ENTREGA DE LA RECAPTACIÓ DEL NEULA PARC A ENTITATS SOCIALS

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha lliurat avui la recaptació del Parc Infantil de Nadal de Calvià 'Neula Parc', a les dues entitats solidàries que han estat elegides enguany. La recaptació que ha arribat als 6.215 €, s'ha destinat a dues associacions que treballen per la salut i el benestar infantil, cada una des dels seus respectius àmbits. Aquestes associacions són l'Associació d'Asperger Balears (3.107,5 €) i la Sonrisa Médica (3.107,5 €), i han recollit el xec la gerent de Sonrisa Médica, Marta Barrio Bestard, i les representants de l'Associació d'Asperger Asunción Tribaldo i Amadora Jiménez.

L'Associació Asperger Balears, promou el bé comú de les persones amb la síndrome d'Asperger o amb Transtorn de l'Espectre Autista i ho fan a través de diferents activitats com la realització de tallers d'habilitats socials o les activitats lúdiques que dirigeixen a persones de totes les edats amb característiques de la síndrome d'Asperger, i la formació i orientació tant per pares i mares com a per persones de l'administració o la societat civil.

La Sonrisa Médica és una associació sense ànim de lucre, pionera a Espanya en l’àmbit de l’acompanyament de Pallassos d’Hospital a pacients i declarada d’utilitat pública pel Ministeri de l’Interior l’any 2004. Desenvolupa la seva tasca regalant il·lusió i humor als Hospitals públics de les Illes Balears i creu fermament en l’alegria com a millor medicina, i en el potencial del pallasso d’hospital com a eina terapèutica. La seva visió és continuar sent un referent i desenvolupar amb regularitat i constància la seva missió social a tota la comunitat balear, impulsant la metodologia del Pallasso d’Hospital amb professionalitat i incorporant-la com un més dels serveis associats al procés terapèutic infantil. La seva prioritat és seguir brindant somriures a les famílies que han d’abandonar el seu entorn habitual per fer front al procés terapèutic.

A l'entrega també hi han estat la tinenta de batle de Cohesió social, Nati Francés, i la regidora de Desenvolupament social, Infància i Persones grans, M. Carmen Rojano.