Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Remodelaciķ integral de l'Escoleta de Santa Ponįa

Calvià, 21 de febrer de 2020

FINALITZADA LA REMODELACIÓ INTEGRAL DE L'ESCOLETA DE SANTA PONÇA

L'edifici, que reobrirà les portes en breu, ha estat totalment reformat

L'escoleta de Santa Ponça reobrirà les seves portes en breu, després que hagin finalitzat les obres que han consistit en una reforma integral del centre. El batle, Alfonso Rodríguez Badal, va comprovar in situ el resultat de la reforma, acompanyat de la tinenta de batle d'Educació, Olga Granados, i la regidora de Santa Ponça, Nati Francés.

L'escoleta, ubicada al número 28 del carrer Puig Blanc de Santa Ponça, és un edifici construït l'any 1976, que va ser ampliat afegint-se una quarta aula a la planta baixa i un cos de banys, a la vegada que es va prendre espai del vestíbul original per fer els banys de l'aula 1 i es va realitzar una ampliació de la cuina en detriment de l'aula 1. Amb el pas dels anys, malgrat que l'estructura no estava compromesa, el deteriorament era evident per la qual cosa es feia necessària una reforma integral i no reparacions puntuals.

Les actuacions que s'han dut a terme han consistit en la demolició d'una aula (la quarta aula que s'havia afegit) i la construcció de dues noves aules a la planta baixa. A més, la cuina ha estat totalment remodelada, així com el vestíbul on es tanca una zona de porxo i s'inclou una habitació per a cotxets d'infant.

També s'han eliminat tots els afegits que s'havien anat construint al llarg dels anys, com la caseta per a la caldera, l'armari per bombones de propà, etc, i s'han millorat les instal·lacions de calefacció, elèctrica i de sanejament.

Pel que fa a l'exterior, s'han instal·lat tendals a les façanes laterals per a la protecció solar dels infants.

Les obres han tingut un cost de 660.399 €.

Calvià compta amb 10 escoletes municipals: Calvià vila, Palmanova, Santa Ponça, Peguera, Son Ferrer, Magaluf, El Toro, Bendinat, Galatzó i Son Caliu. Destinades a infants de 0 a 3 anys, estan concebudes des d'una vessant plenament educativa i disposen de Projecte Educatiu de Centre (PEC).