Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Reforma front marítim platja Palmira de Peguera

Dimecres, 26 de febrer de 2020


LA PRIMERA FASE DE LES OBRES DE LA RENOVACIÓ DEL FRONT MARÍTIM DE PALMIRA (PEGUERA) SUPOSARAN LA REFORMA INTEGRAL D'UN PASSEIG ON HI CONVIUEN VIANANTS I UNA IMPORTANT OFERTA DE SERVEIS

En un termini d'unes tres setmanes estaran finalitzades les obres de la primera fase de la renovació del front marítim de la platja de Palmira a Peguera. Es tracta d'una de les platges de la zona, d'1 km de longitud, aproximadament.

Amb les obres que estan a punt de finalitzar, es reforma una part de tot el passeig marítim que va ser construït a principis dels anys 90 que, amb el pas dels anys, ha anat patint una degradació del seu estat i una obsolescència d'algunes de les infraestructures.

L'actuació, que té un cost de més de 400.000 euros, consisteix en la col·locació d'un nou paviment, tant del passeig com dels carrers adjacents, la reparació dels bancs perimetrals, la instal·lació d'enllumenat, així com la col·locació de mobiliari urbà, jocs infantils i baranes, entre d'altres.

Així mateix, s'han col·locat conductes d'aigua potable i enllumenat, i una cubrició per la zona del torrent, amb la demolició de les parets que dificultaven el pas de vianants.

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, junt amb el tinent de batle d'Infraestructures, Juan Recasens, i la regidora de Peguera, Olga Granados, han pogut comprovar de primera mà l'avanç d'unes obres que renovaran i modernitzaran una zona molt utilitzada com a passeig i on s'hi troba una abundant oferta hotelera, comercial i de restauració.

Amb la primera fase, es reforma el passeig litoral que va des del primer mirador fins al carrer Torà.