Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Reuniķ del Consell de la Infāncia de Calviā

Divendres, 28 de febrer de 2020

TROBADA AMB ELS CONSELLERS I CONSELLERES DEL CONSELL DE LA INFÀNCIA DE CALVIÀ

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha assitit aquesta setmana a la reunió del Consell de la Infància de Calvià, que es troba cada mes, per respondre a les preguntes que li han plantejat i escoltar les seves propostes.

El Consell de la Infància és un espai en què els nins i nines de Calvià poden donar la seva opinió i participar en temes que els afecten, a part de proposar millores en el municipi. Enguany hi participen gairebé totes les escoles públiques del municipi.

En el Ple que va celebrar el Consell al mes de maig de l'any passat, els infants van entregar el seu llibret de propostes i li demanaren al batle la possibilitat de reunir-se amb ell en una de les reunions que mantenen mensualment.

A la trobada d'aquesta setmana, li van demanar per la feina que fa un batle i sobre diverses qüestions que els preocupen com el medi ambient i aspectes relacionats amb el municipi.

Calvià és Ciutat CAI (Ciutat Amiga de la Infància) un reconeixement d'UNICEF als municipis que, com Calvià, duen a terme processos continus d'implementació de polítiques i mesures que milloren el benestar de la infància i adolescència.

A la reunió amb el batle també van assistir les regidores Nati Francés, Olga Granados i M. Carmen Rojano.