Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Reuniķ batle de Calviā i delegada del Govern

Dimarts, 3 de març de 2020

REUNIÓ DEL BATLE DE CALVIÀ I LA DELEGADA DEL GOVERN

Alfonso Rodríguez Badal trasllada a Aina Calvo la necessitat d'incrementar efectius durant els mesos de temporada a Calvià

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha estat rebut aquest matí per la delegada del Govern, Aina Calvo, en una primera reunió que el batle ha agraït per la rapidesa en calendaritzar la trobada i per la sensibilitat que ha mostrat la delegada cap als assumptes que li ha traslladat respecte a Calvià.

Alfonso Rodríguez ha reiterat la necessitat que s'incrementin a Calvià els efectius de la Guàrdia Civil durant la temporada, sobretot enguany que serà la primera temporada de vigència del Decret Llei contra el turisme d'excessos per la millora de la qualitat en zones turístiques.

Així mateix, en aquesta primera trobada, han parlat de la renovació de dos convenis que signen l'Ajuntament i la Delegació del Govern: el conveni del Servei d'Atenció al Turisme Estranger (SATE) i el conveni per la prevenció i atenció als casos de violència de gènere.

A la reunió també han assistit la tinenta d'alcalde de Policia, Nati Francès, i el director general de Policia, José Antonio Fernández.

Declaracions del batle després de la reunió