Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Ajornament de la Galatzķ Trail

Dimecres, 11 de març de 2020

LA GALATZÓ TRAIL 2020 ES POSPOSA AL 22 DE NOVEMBRE PER APLICACIÓ DE LES MESURES EXTRAORDINÀRIES PER A ESDEVENIMENTS ESPORTIUS A LES ILLES BALEARS RELATIVES Al COVID-19

La 3a edició de la Galatzó Trail se celebrarà finalment el 22 de novembre.

La decisió de posposar la prova de muntanya Galatzó Trail, que havia de celebrar-se diumenge 15 de març, s'ha pres avui 11 de març, després de la reunió diària d'avaluació de l'avanç del Covid19.

L'organització ha pres aquesta decisió seguint les noves mesures i recomanacions que el Ministeri de Sanitat en coordinació amb el Govern de les Illes Balears, a través de les Conselleries d'Afers socials i Esports, i de Salut ens han fet arribar en les últimes hores, i després d'avaluar totes les variables possibles.

L'organització és conscient que aquesta decisió suposa un perjudici per a totes les persones que participen a la cursa, també per a l'organització que treballa des de fa un any al projecte i que compta amb tots els recursos necessaris per a poder dur-la a terme.

Les persones participants tindran l'opció de mantenir el seu registre a la carrera per a la nova data de celebració, 22 de novembre, o obtenir el reemborsament íntegre de la seva inscripció. A partir del dilluns 16 de març s'obrirà el procés de tramitació de devolucions.