Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

23 d'abril: Calviā viu el Dia del Llibre virtual

Dimarts, 21 d'abril de 2020

23 D'ABRIL: CALVIÀ CELEBRA EL DIA DEL LLIBRE VIRTUAL

Clicau damunt de la imatge

La idea de fer el Dia del Llibre virtual és que el confinament no ens deixi sense Sant Jordi, ja que Calvià té molta tradició en la celebració. Enguany s'han organitzat, des del Departament de Biblioteques de Calvià, tot un seguit d'activitats de forma virtual per tal que tothom que vulgui pugui gaudir de la jornada, tot i les circumstàncies.
Les persones que visitin el web de biblioteques el dia 23 (www.bibliotequesdecalvia.com) podran fer un passeig virtual dissenyat per l'il·lustrador Alex Fito que, a més oferirà un taller de còmic. L'equip de biblioteques de Calvià durà a terme un altre taller de punts de llibres, de xapes i de roses virtuals per a regalar.
Les llibreries col·laboradores (Drac Màgic, Metròpolis i Rata Corner), que habilitaran una llibreria online, faran recomanacions de novetats literàries, i els autors i autores locals Bàrbara Montoya, Patricia Garcia, José Antonio Vargas i Caterina Rossellí, presentaran els seus llibres.
La jornada literària del Dia del Llibre es completarà amb un photocall virtual per tenir un record i un concert.
Enguany, el día de Sant Jordi té com a tema la Ciència-ficció en homenatge al centenari del naixement d'Isaac Asimov, Ray Bradbury i Frank Herbert, autor de la saga Dune.

Podeu trobar més informació al facebook Biblioteques de Calvià, on també hi podreu veure totes les activitats que s'han estat fent durant tot aquest temps de confinament.