Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Comunicat sobre banderes blaves i Q de Qualitat

Dimecres, 10 de juny de 2020

L'Ajuntament de Calvià ha renunciat a presentar-se a la convocatòria de les Banderes Blaves centrant-se en les Banderes Q de qualitat que responen als paràmetres de qualitat que cerca el municipi amb les seves platges

L'Ajuntament de Calvià va decidir no presentar-se a la convocatòria de les Banderes Blaves i apostar per les Banderes Q de Qualitat que responen als paràmetres de qualitat que cerca el municipi amb les seves platges i amb el Pla estratègic de platges que l'Ajuntament té aprovat.

Calvià compta enguany amb 15 banderes Q a les platges de Bunguenví•lia, Illetes balneari, Cala Contesa, Portals Nous, s'Oratori, es Carregador (Palmanova), Palmanova, Son Maties, Magaluf, Cala Vinyes, Ses Penyes Roges (el Toro), Santa Ponça, la Romana (Peguera), Torà (Peguera) i Palmira (Peguera).

Les banderes Q les atorga l'IQTE (Institut per a la Qualitat Turística Espanyola), depenent del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, basant-se en la norma ISO de qualitat, reconeguda internacionalment.

Anualment, les platges de Calvià han de passar per una auditoria, que en el cas de Calvià dura 6 dies (la darrera la va realitzar AENOR), en la que es comprova el compliment dels requisits i paràmetres establerts tant pel que fa a la gestió com al control dels procediments i treballs que es realitzen a les platges. És a dir, es fa un control exhaustiu de la gestió integral dels serveis de la platja.