Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Deu cotxes patrulla renoven la flota policial

Dilluns, 29 de juny de 2020

NOTA INFORMATIVA DE LA POLICÍA LOCAL DE CALVIÀ

DEU COTXES PATRULLA RENOVEN LA FLOTA POLICIAL

Els vehicles han estat adquirits pel sistema de rènting, suposen un estalvi en el consum de carburants i són menys contaminants

El passat divendres, a les dependències de la Prefectura de la Policia Local de Calvià, es van mostrat els deu cotxes patrulla nous que s’incorporen a la flota del cos de seguretat. Van assistir-hi el batle, Alfonso Rodríguez Badal; la tinenta de batle de Policia, Nati Francés, i el cap de la Policia Local de Calvià, Francisco Darder. Tots els vehicles són de la marca Toyota i l’import d’aquesta inversió s’eleva a 125.000 euros anuals. Aquests cotxes nous s’han adquirit pel sistema de rènting amb opció de compra a cinc anys, que compta amb el manteniment, reparacions i substitució –si escau-, inclosos.

Vuit dels vehicles patrulla són model Prius, els quals es destinaran a les divisions de policia polivalent i nocturna i, com que tenen una capacitat més gran, estan equipats per al trasllat de persones detingudes. D’altra banda, dos vehicles turisme model Corolla sense aquest equipament són per a l’ús dels comandaments policials.

La nova flota de cotxes es caracteritza per ser de propulsió híbrida (benzina/elèctric), de baix consum i baixes emissions, fets que es tradueixen en una minva en les despeses de manteniment i en una reducció de la contaminació. Cal tenir en compte que cada cotxe patrulla fa una mitjana de 50 mil quilòmetres a l’any.

L’adquisició de vehicles nous serveix per substituir part dels cotxes patrulla del contracte anterior que es va exhaurir l’any passat i d’altres amb massa anys o quilometratge. Ara hi ha 29 cotxes i 28 motos, sense comptar els nous, pero una part es donaran de baixa. Enguany es continuarà amb la renovació de la flota de vehicles de la Policia Local de Calvià, tant en cotxes com en motocicletes, amb l’objectiu d’incorporar vehicles cada cop més segurs, eficients i menys contaminants.