Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Platges: Calvià obté 15 banderes Q de Qualitat

Dilluns, 6 de juliol de 2020 

CALVIÀ OBTÉ 15 BANDERES Q SITUANT-SE DE NOU COM EL MUNICIPI DE L'ESTAT AMB MÉS DISTINTIUS DE QUALITAT A LES SEVES PLATGES

El batle Alfonso Rodríguez Badal ha recollit les banderes en un acte presidit per la ministra d'Indústria,Comerç i Turisme, Reyes Maroto

Calvià ha obtingut 15 banderes Q de Qualitat que atorga l'ICTE (Instituto para la Calidad turística Española), i que avui ha lliurat la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto a Madrid.
El batle de Calvià ha recollit els 15 distintius que acrediten Calvià com el municipi amb més banderes Q de Qualitat a les seves platges de tot l'Estat. Alfonso Rodríguez Badal ha assenyalat que «el fet que l'ICTE hagi reconegut Calvià com a municipi amb més banderes Q de Qualitat, reflecteix el que suposa per a Calvià la qualitat en general com a destinació, i el que suposa per a les seves platges. Seguim treballant per mantenir aquesta qualitat ». A més, ha dit, aquest any s'ha d'afegir un altre distintiu que és el de la seguretat «i amb aquest binomi continuarem tenint aquestes platges que donin la confiança, d'una banda, als turistes i als residents perquè sàpiguen gaudir-ne, i que també segueixin sent l'atractiu per a la nostra temporada alta en un moment complicat».
Les banderes Q les atorga l'ICTE, basant-se en la norma ISO de qualitat, reconeguda internacionalment. L'Ajuntament de Calvià ha decidit apostar per aquest distintiu perquè respon als paràmetres de qualitat que cerca el municipi amb les seves platges i amb el full de ruta del Pla estratègic de litoral de l'Ajuntament. Com recorda el batle, l'obtenció de la Q de Qualitat suposa una auditoria any rere any de tot un seguit de serveis que s'ofereixen a les platges, així com de la qualitat mediambiental.
Les 15 platges de Calvià amb bandera Q són: Bunguenví·lia, Illetes balneari, Cala Contesa, Portals Nous, s'Oratori, es Carregador (Palmanova), Palmanova, Son Maties, Magaluf, Cala Vinyes, Ses Penyes Roges (el Toro), Santa Ponça, la Romana (Peguera), Torà (Peguera) i Palmira (Peguera).