Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Nota informativa de la Policia Local de Calvià

Dilluns, 24 d'agost de 2020

NOTA INFORMATIVA DE LA POLICIA LOCAL DE CALVIÀ

SUSPESA L'ACTIVITAT D'UN RESTAURANT DE PORTALS NOUS QUE FUNCIONAVA COM A LOCAL DE COPES

En la darrera setmana també s'han interposat 20 denúncies per fer botellada

Agents de la Policia Local de Calvià, en virtut de la resolució de la Conselleria de Salut i Consum de dia 18 d'agost, ha procedit a suspendre de manera cautelar l'activitat d'un restaurant de Portals Nous en el qual s'ha constatat que l'activitat que duia a terme en realitat era de bar de copes. Dimarts passat es va publicar en el BOIB la modificació del Pla de Mesures excepcionals de prevenció, control i coordinació per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, i en el qual se suspenia l'activitat dels establiments que exercien activitats de sales de festa, de ball, discoteques, cafè-concert i bar de copes. Així mateix, se suspenien les activitats assimilables a les esmentades, per la qual cosa dissabte vespre la Policia Local de Calvià va requerir el tancament cautelar del local de Portals Nous amb llicència de restaurant que funcionava com a bar de copes.

Botellada
D'altra banda, durant la setmana passada els agents de Policia Local de Calvià varen aixecar 20 actes administratives a joves que practicaven botellada a la costa. El primer grup era de sis persones a Torrenova localitzats a les cinc de l'horabaixa, tots ells també varen ser sancionats per no dur mascareta. Una altra colla de vuit persones va ser localitzada la platja de Cas Català a la una de la nit. I finalment, un altre grup de sis joves a Cala Vinyes que practicaven botellada a les tres i mitja de matinada.

Mascaretes
En referència a l'ús obligatori de mascaretes, la Policia Local ha interposat sis denúncies a persones que no la portaven en el transport públic. D'altra banda, ha aixecat quatre actes administratives més a vianants que circulaven sense la mascareta en uns controls duts a terme a Magaluf i Palmanova.

Garroves
A part de la tasca habitual, vetllar per la normativa Covid i el control d'afluència a les platges, els agents policials també han parat especial esment en la darrera setmana en fer presencials dinàmiques de vespre i de nit per les zones agràries de Calvià i es Capdellà per evitar el robatori de garroves.