Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Nota informativa de la Policia Local de Calvià

Dijous, 10 de setembre de 2020

NOTA INFORMATIVA DE LA POLICIA LOCAL DE CALVIÀ

MAJOR PRESÈNCIA D'AGENTS A LES URBANITZACIONS DE CALVIÀ PER PREVENIR ROBATORIS A L'INTERIOR D'HABITATGES

La Policia Local de Calvià ha dissenyat diverses rutes de vigilància per incrementar la seguretat als nuclis de població

La Policia Local de Calvià ha posat en marxa de manera planificada la vigilància presencial i l'alta visibilitat dels agents a diverses urbanitzacions del municipi per evitar robatoris. Aquests actes il•lícits solen cometre's al final la temporada estiuenca a habitatges unifamiliars quan els veïns ja han abandonat la segona residència i han tornat al lloc on viuen habitualment. A més a més, des de Policia Local de Calvià es té constància de què en els darrers dies hi ha hagut diversos intents de robatori i fins i tot evidència de l'entrada de lladres de nit a habitatges d'urbanitzacions del municipi, quasi sempre deshabitades. Tanmateix, també s'ha comprovat que hi ha hagut alguns robatoris a comerços i vehicles.

Mesures anti-COVID

En referència a l'ús de mascaretes, s'han interposat 39 denúncies en aquests primers dies del mes de setembre. Els agents han aixecat 13 actes administratives en controls de trànsit a Peguera, Costa de la Calma i Costa d'en Blanes a viatgers que no portaven la mascareta dins del cotxe quan ho havien de fer. Les altres 26 sancions han estat a persones que eren a espais públics sense mascareta. La majoria de les denúncies s'han practicat en horari de matinada. Cal destacar el cas d'un grup de quatre joves que eren a una platja de Cas Català passades les 21 h, sense mascareta i fumant. La Policia Local de Calvià també ha denunciat un grupo de vuit joves que feien botellada a una platja de Costa d'en Blanes.

Platges

Durant els dies que ha fet bo del mes de setembre, els agents de Policia Local de Calvià han hagut de dur a terme talls intermitents a l'accés a les platges de Buguenvíl•lea, Illetes, Cala Comtessa i Xinxell, a fi de controlar que es respectava l'aforament permès.

Col•legis

En el primer dia de classe, des de Policia Local de Calvià s'ha pogut regular el trànsit de vehicles a les entrades a tots els col•legis del municipi amb total normalitat.