Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Informa't de com obtenir la targeta

Dimarts, 25 de maig de 2021

TARGETA D'ESTACIONAMENT LIMITAT PER A PERSONES AMB DICAPACITAT ORGÀNICA

   

(per veure el fulletó, feu clic a les imatges)

Les persones que pateixen la malaltia de Crohn, colitis ulcerosa o ostomies podran usar els aparcaments reservats a persones amb mobilitat reduïda, durant 60 minuts

Les persones que pateixen incontinència derivada de malalties intestinals com la malaltia de Crohn, la colitits ulcerosa, ostomies, etc., podran sol•licitar una targeta a l'Ajuntament que els permetrà fer ús dels aparcaments reservats a persones amb mobilitat reduïda durant 60 minuts.

Les persones sol•licitants hauran de presentar una instància, preferentment de forma telemàtica, acompanyada d'un certificat de Salut i se'ls lliurarà la targeta i un retolador amb el qual s'haurà d'apuntar l'hora d'arribada a l'estacionament.

A més, s'està fent una campanya amb comerços per tal que permetin l'ús dels seus establiments a persones que pateixen aquests tipus de malalties. Els comerços que s'hi sumin lluiran un adhesiu amb el lema Comerç sensibilitzat amb la discapacitat orgànica.

Amb aquesta prestació, tal com diu la campanya, es pretén millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquestes malalties i eliminar la por de no poder accedir a un bany en el moment que ho necessitin.

Més informació al telèfon 971 13 91 73 o al correu electrònic calviasocial@calvia.com