Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Acte de rebuig a la violčncia contra les dones

Dimarts, 1 de juny de 2021

CALVIÀ DIU NO A LES VIOLÈNCIES MASCLISTES

Àudio

Avui ha tingut lloc a Calvià l'acte de Desig, rebuig i record de les dones asassinadades , al que hi han assistit l'equip de govern municipal encapçalat pel batle, així com representants d'alguns grups de l'oposició i treballadors i treballadores de l'Ajuntament.
A l'acte d'avui també hi ha estat la directora de l'Institut Balear de la Dona, Maria Duran.
En la introducció de l'acte, la tinenta de batle de Cohesió Social i Igualtat, Nati Francés, ha recordat que l'any 2016 l'Ajuntament va prendre la decisió de no fer més minuts de silenci, sinó dur a terme aquests tipus d'actes en què poder alçar la veu "per fer sentir la nostra indignació, ràbia, tristesa i impotència". Francés ha afirmat que "Aquest Ajuntament manté i mantindrà el seu compromís per continuar lluitant contra les violències masclistes, des de la prevenció, la sensibilització i la conscienciació fins a l'atenció a les dones supervivents de la violència masclista i a les seves filles i els seus fills des de qualsevol àmbit municipal.
L'any 2020, l'Ajuntament de Calvià, a través dels Serveis Socials Comunitaris, va atendre 99 dones.
L'acte ha finalitzat amb la lectura de diferents frases, per part de les persones assistents, i el nom de les 10 dones assassinades des del darrer acte presencial que es va fer a Calvià, el 9 de març de 2021.