Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Pérez y Kessell s'imposen a la Half de Magaluf

Dilluns, 28 de juny de 2021

Núria Pérez i James Kesell guanyen a la 36ª edició de la Half Marathon Magaluf.
Prop de 1000 participants van gaudir de les tres proves
Es tracta del primer esdeveniment esportiu massiu internacional de Calvià

El 26 de juny, a les 19 h, en la Pista d'Atletisme, arrencava la mitja marató de Magaluf i la carrera de 10 km. Aquest esdeveniment, és el primer que se celebra a Calvià amb la participació de 1.000 persones, des d'octubre de 2019.
La carrera ha respost a les expectatives de participants i organització. L'adaptació dels serveis a la nova realitat ha funcionat, i les ganes de tornar a competir de les persones que han participat, han generat un ambient espectacular a Magaluf.

Núria Pérez y James Kessell aconsegueixen el triomf
En la mitja marató, categoria masculina, James Kessell del club Clapham Chasers s'ha imposat, amb un temps de 01:14:45, mentre que en dones, el triomf ha estat per a Núria Pérez del club CA Filípides amb un temps de 01:31:53.
En els 10 km el més ràpid ha estat Aziz Boutoil del club ADA Calvià que ha aturat el crono en 00:31:52. En la categoria femenina, l'atleta Amanda Martín del club Mallorcatrail ha vençut, amb un temps de 00:37:48 .

Resultats de 21 km masculí
James Kessell – Clapham Chasers – 01:14:45
Pedro Olmo Rueda - Amistat Novomar hotel - 01:15:55
Lukas Schommer – 01:17:53

Resultats de 21 km femení
Núria Pérez – CA Filípides – 01:31:53
Mia Lindqvist - 01:39:37
Aurore Marrtel – Endurance Sport Club – 01:41:33

Resultats de 10 km masculí
Aziz Boutoil – ADA Calvià - 00:31:52
Stephan Hucbourg – Val d’Europe Athlétisme – 00:34:40
Toni Ques Bisbal – 00:35:13 – CD Yes With Cancer

Resultats de 10 km femení
Amanda Martín -Mallorcatrail - 00:37:48
Irene Portillo - 00:38:34
Maica Rodríguez – Amistat Novomar hotel – 00:41:09

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal; la tinenta de batle d'Esports, Eva Serra Félix; el conseller insular de Turisme i Esports, Andreu Serra Martínez, i la regidora Francisca Muñoz, han lliurat els trofeus en un acte que ha tengut lloc en la Pista d'Atletisme, escenari de la sortida i l'arribada de la Half Marathon de Magaluf.

Nous circuits
La carrera ha començat a les 19 h des de la pista d'atletisme de Magaluf, una hora ideal per a córrer, aprofitant la menor intensitat del sol.
Les persones participants de les carreres, han recorregut els carrers de Magaluf, Son Ferrer i Palmanova a través de dos nous circuits (21 km i 10 km) estrenats enguany amb un doble objectiu: adaptació al COVID (evitar aglomeracions i poder organitzar millor els serveis) i continuar capturant l'essència dels nuclis turístics de Palmanova i Magaluf, la seva costa, els seus passejos i les seves avingudes comercials.
Les dues proves s'han disputat de manera simultània i sense que se solapessin corredors de tots dos circuits.

La millor experiència de carrera
Corredors i corredores de la Half Marathon Magaluf han gaudit de la millor experiència de carrera, tenint en compte les circumstàncies. Des de l'organització, s'ha intentat mantenir al màxim els serveis que han fet popular l'esdeveniment, això sí, en aquesta ocasió, personalitzant encara més l'experiència i aplicant els protocols COVID establerts en tot moment.

La Half Marathon Magaluf i el medi ambient
Una de les premisses més important d’aquesta edició era posar el focus en millores mediambientals. Una de les principals, ha estat l’erradicació dels envassos d’un sol ús durant la prova. L’organització ha substituït el plàstic dels avituallaments i ha utilitzat bidons reutilitzables. Després de la prova podem afirmar que ha estat un experiència que s’ha de repetir i reforçar.

En col·laboració
Half Marathon Magaluf està organitzada per la Fundació Calvià 2004 i l’Institut Calvianer de l’Esports, organisme que depèn de l’Ajuntament de Calvià. La prova compta amb el suport de la Fundació Mallorca Turisme i la Fundació Mallorca Live Festival.

Resultats complets:
https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/half-marathon-magaluf-2021
Web: http://www.maratonmagaluf.com/
Facebook: https://www.facebook.com/maratonmagaluf/