Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Millora de transport públic per l'alumnat dels IES

Dijous, 16 de setembre de 2021

EL TRANSPORT PÚBLIC DE CALVIÀ MILLORA HORARIS I RUTA PER A L'ALUMNAT DE L'IES CALVIÀ I L'IES BENDINAT

El Consorci de Transports, a petició de l'Ajuntament de Calvià, modifica la L123 que tindrà una nova aturada a Galatzó i s'adapta als horaris d'entrada i sortida dels centres

A partir de dilluns 20 de setembre, l'alumnat de l'IES Calvià i l'IES Bendinat podrà utilitzar el TIB (Transports de les Illes Balears) com a transport als seus centres educatius.

La línia 123 farà dues noves aturades a Galatzó perquè l'alumnat pugui arribar fins a l'IES Calvià i retardarà 15 minuts el seu primer servei, direcció Cas Català, per recollir els estudiants de les diferents zones cap a l’IES Bendinat.

Actualment, el servei de Bus Escolar que ofereix la Conselleria d’Educació i Formació Professional dona cobertura a tots els estudiants que van a l'institut de referència segons la zonificació del municipi. Aquesta millora en el transport regular del TIB completarà aquest servei per a tot l'alumnat dels IES.

El 17 de setembre entra en vigor la gratuïtat, amb la targeta intermodal, per als menors de 16 anys a tot el transport públic de Mallorca. Amb aquests canvis, es poden beneficiar els estudiants en tota la seva etapa d'educació obligatòria.

Cal assenyalar, que les línies de transport públic a Calvià han experimentat, des de l'u de gener d’enguany, un important increment de freqüències i línies que permeten un millor desplaçament entre les zones de Calvià i les connexions amb Palma i la resta de l'illa.

A més, l'Ajuntament de Calvià i el Consorci de Transports de Mallorca treballen contínuament per donar un millor servei de transport al municipi. Durant aquest darrer any s'ha aconseguit millorar la connexió a Son Espases, els horaris per als treballadors i treballadores de les zones turístiques i, ara, per a l'alumnat dels centres educatius de secundària.

Horari Bus L123    Horari Bus L107

TRANSPORT GRATUÏT PER A MENORS DE 16 ANYS AMB TARGETA INTERMODAL
Oficines per a tràmits de Targeta Intermodal a Calvià
Santa Ponça
Ubicació: Poliesportiu. C/ Riu Sil, 4
Horari: de dilluns a divendres de 9 a 20 h
Magaluf
Ubicació: Poliesportiu. Av. Palmeras, 23
Horari: de dilluns a divendres de 9:30 a 13 h i de 16 a 19 h
Més informació: www.tib.org