Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Presentat en societat el Mallorca Golf Open

Dimarts, 21 de setembre de 2021

ES PRESENTA EN SOCIETAT EL MALLORCA GOLF OPEN

Es disputarà al Golf Santa Ponça del 21 al 24 d'octubre. Representants de diferents àmbits socials i polítics de Mallorca han estat a l'acte de presentació

(Nota de premsa de l'organització de l'esdeveniment)

El Mallorca Golf Open ja és una realitat i s'ha presentat en societat. El millor golf professional a nivell internacional tornarà a Mallorca de la mà d'e|motion group. El torneig es disputarà del 21 a el 24 d'octubre d'enguany amb una bossa en premis d'1 milió d'euros. El Mallorca Golf Open es jugarà al Golf Santa Ponsa I i serà el darrer dels tornejos de la ja anomenada "gira espanyola" de l'European Tour.

Edwin Weindorfer, CEO d'e|motion group: "Estam molt orgullosos que, després de l'ATP Mallorca Championships, hàgim aconseguit dur un altre esdeveniment esportiu de primer nivell a Santa Ponça amb el Mallorca Golf Open. Això només ha estat possible gràcies a la gran col·laboració amb l'European Tour, al suport de les autoritats locals, entre les quals es troben el Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Calvià, així com també de la Federació Balear de Golf, la Reial Federació Espanyola de golf i del golf Santa Ponça. Amb aquest torneig, una de les destinacions de golf més atractives de l'illa torna a ser el centre d'l'interès esportiu mundial".

Alfonso Rodriguez, batle de Calvià: "El potencial que té la destinació per acollir esdeveniments d'aquestes característiques suposa no només un impacte econòmic directe per al municipi, sinó un impacte com a marca de destinació. Dur un torneig de l'European Tour farà que Santa Ponça, Calvià i Mallorca tornin a ressorgir entre les destinacions de golf. Agraït també per la implicació d'institucions i entitats privades sabent que la suma d'esforços públic i privat donarà bons resultats".

Rocío Nigorra Cobián, presidenta del Golf Santa Ponça: "Golf Santa Ponça està molt feliç de poder tornar a acollir un esdeveniment de l'European Tour a Mallorca després de tant de temps. Per a nosaltres és una autèntica prioritat, sobretot en aquests moments, aportar entusiasme i alegria a Mallorca amb un esdeveniment internacional d'aquesta envergadura. Esperam donar la benvinguda a tots els jugadors, voluntaris i amants de l'esport perquè gaudeixin d'aquest gran esport amb nosaltres. Creiem fermament que aquest torneig escriurà un altre capítol en la història d'èxit de golf a Mallorca. Vull també aprofitar l'oportunitat per agrair en particular a tots els treballadors del camp de golf que estan posant un gran esforç i treball perquè el camp estigui en les millors de les condicions. Estam preparats gràcies a ells tot i el poc temps que hem tingut i encantats de fer feina plegats. Aquest esdeveniment posa a Mallorca de nou en el focus internacional. També vull agrair el suport de tots els camps".

Andreu Serra, conseller de Turisme i Esports: "És una aposta clara pel turisme esportiu i amb la intenció de "desestacionalitzar "i allargar la temporada d'oci cultural i esportiu a Mallorca. Amb els esdeveniments de golf i tennis posam a les illes en el panorama internacional. Varem aconseguir també una fita en la iniciativa pública i privada i això no ha fet més que començar. Això mostra també una clara senda d'evolució del model turístic on l'esport i l'experiència són clau. Som els líders en sol, platja i turisme sostenible.

Rosana Morillo, directora general de Turisme de la Generalitat: "Amb la col·laboració dels sectors públic i privat és com s'aconsegueixen els grans èxits, i aquesta és una prova d'això. Tenim un pla potent de reactivació que donarà bons resultats i s'han previst 2 milions per patrocinis d'esdeveniments que no són a l'estiu. L'impacte econòmic que aquests esdeveniments tenen a les illes supera els 200 milions d'euros i entenem que és una bona inversió ja que són esdeveniments que duen qualitat de turisme fora també dels mesos d'estiu".

El president de la Reial Federació Espanyola de Golf, Gonzaga Escauriaza: "tinc uns records meravellosos d'aquest camp que sempre ha estat molt present en el desenvolupament del golf a Espanya. La nostra relació amb les autoritats locals és molt bona i s'han mostrat molt positius en les negociacions per a l'organització d'aquest esdeveniment en tan curt termini. Molt agraïts a tots i feliç de tornar a Mallorca".

Nota de premsa de la organització