Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Actuaciķ de neteja del litoral de Calviā

Dijous, 12 de maig de 2022

RETIRADES DUES TONES DE RESIDUS DE GRAN TAMANY A LA COSTA DE CALVIÀ

L'entitat Submón, dins el programa Libera, ha estat l'encarregada de la retirada en el marc de les activitats al voltant del Dia Mundial de Medi Ambient que organitza l'Ajuntament de Calvià

Aquest dijous es du a terme una actuació de neteja de litoral a Calvià. Es tracta d'una activitat emmarcada en la Primavera Verda de Calvià, tot un mes d'activitats al voltant del Dia Mundial del Medi Ambient i altres dies internacionals que es commemoren aquestes setmanes.

Segons ha explicat el regidor de Medi Ambient i Transició Ecològica, Rafel Sedano, l'entitat Submón és l'encarregada de dur a terme aquesta acció, dins del projecte Libera, i consisteix en retirar residus de gran tamany que no s'utilitzen i que són perjudicials per a l'ecosistema. Aquests residus han estat traslladats a la costa amb l'ajuda d'una zodiac i amb la col•laboració de Calvià 2000.

S'han retirat 45 objectes, un total de 2 tones aproximadament, a falta de fer el pesatge final, a la costa pròxima a Santa Ponça.

El Projecte Libera i Submón, una associació especialitzada en conservació de la biodiversitat marina, duen a terme aquests tipus d'actuacions per a la protecció dels fons marins.

Declaracions del regidor de Medi Ambient Rafel Sedano     Declaracions d'Andreu Dalmau de Submón