Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Fase votacions Pressupostos Participatius 2022

Dimecres, 27 de juliol de 2022

INICIADA LA FASE DE VOTACIONS DE LES PROPOSTES DE SERVEIS I INVERSIÓ TRASLLADADES Als PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2022

Finalitzada la fase de presentació de propostes s'han rebut 39 projectes d'inversió i 5 projectes de serveis

Després de la valoració de la viabilitat de les mateixes han passat a la fase de votació 24 propostes

Han estat rebutjades per referir-se a qüestions que no són competències de l’Ajuntament de Calvià; tenir caràcter nominatiu, obeir a interessos particulars, o generar beneficis directes econòmics o d'una altra índole, aliens a l'interès públic; fer distinció o segregació, que atempten contra la igualtat de les persones, promouen el maltractament animal o suposa algun tipus de deteriorament o risc per al medi ambient; no ser quantificable econòmicament o no complir amb els límits econòmics establerts a la convocatòria anual; ser contràries a l'ordenament jurídic; correspondre amb actuacions en desenvolupament o ja previstes; haver estat declarades inviables en convocatòries prèvies sense que les circumstàncies hagin variat; haver resultat guanyadores en convocatòries anteriors; no estar degudament identificada la persona que la presenta o ser inviables per motius tècnics, econòmics o legals un total de 20 propostes i s'han redefinit 7.

La votació permetrà que cada persona interessada emeti tres vots. Per a fer-ho haurà d'estar degudament registrada en la plataforma de Participació ciutadana, on pot accedir a través d'aquest enllaç. Posteriorment haurà d'identificar-se mitjançant el seu número de DNI, perquè es comprovarà que la persona que procedeix a votar està empadronada en el municipi de Calvià. El termini de votacions finalitza el pròxim 7 d'agost.

Recordar que per a poder votar les propostes és necessari estar empadronat en el municipi de Calvià i tenir 16 anys o més. La votació es pot realitzar en línia a través d'aquest enllaç o de manera presencial demanant cita prèvia al servei de Participació Ciutadana al telèfon 971 13 91 80.