Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Servei d'Atenciķ a la Ciutadania

El Servei d'Atenció a la Ciutadania s'encarrega de proporcionar informació i facilitar la gestió de tràmits municipals i també d’altres administracions concertades. Aquest servei s'ofereix amb el Servei d'Atenció a la Comunitat Internacional que apropa l'Ajuntament a la comunitat internacional donant atenció i informació sobre els diferents serveis administratius municipals, així com suport per fer les gestions i els tràmits amb l'Administració local i amb altres administracions, en anglès, francès i alemany .

 • Ajuntament de Calvià (tots els tràmits)
  C/ Julià Bujosa Sans, batle. núm. 1. 07184 Calvià Vila
  calvia@calvia.com
  Centraleta: 971 13 91 00
  Horari: 9-14 hores
 • Centre Municipal de Serveis (tràmits)
  Antiga estació intermodal d'autobusos de Palmanova a la ctra. Calvià-Palmanova, núm. 40 (07181), de Palmanova (Calvià, Mallorca)
  calvia@calvia.com
  Centraleta: 971 13 91 00
 • Registre de documentació d'entrada. Policia Local.
  C. Alacant, 36  07180,  polígon Son Bugadelles, Santa Ponça-Calvià
  policiacalvia@calvia.com 
 • Certificats de residència i empadronaments. OMIT.
  Horaris

Horari: L'horari d‘atenció al públic és de 9 a 14 hores.

Model de sol·licitud de registre

El Registre Electrònic General de l'Administració General de l'Estat és un registre per a la presentació de documents per a la seva tramitació amb destinació a qualsevol òrgan administratiu de l'Administració General de l'Estat, Organisme públic o Entitat vinculat o dependent a aquests, d'acord amb el que es disposa en la Llei 39/2015 , d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. A més, a través del Registre Electrònic es podran presentar documents per a la seva remissió telemàtica a altres Administracions Públiques (Comunitats Autònomes, Entitats Locals, etc.) que estiguin integrades en el Sistema d'Interconnexió de Registres. L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ està integrat en aquest Sistema.

Per a realitzar el registre has de disposar de DNI electrònic o Certificat electrònic en vigor. 
Accedeix des d'aquest ENLLAÇ al Registre Electrònic General si estàs interessat/a a enviar la sol·licitud a l'Ajuntament de Calvià per mitjans electrònics.
Més informació Registre.