Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Fundaciķ Calviā

Què és la Fundació Calvià? 
És una entitat participada per l’Ajuntament amb l’objectiu de dinamitzar la vida del nostre municipi. La prioritat de treball en primer lloc és trencar amb l’estacionalitat i aconseguir que Calvià sigui un municipi turístic durant tot l’any, amb preferència de famílies, turisme sènior i amb itineraris d’oci de qualitat i sostenibilitat. Per tal que tots i totes puguem gaudir del nostre entorn tot l’any. 

Des de la seva creació el 2004 hem desenvolupat programes de dinamització turística en quatre direccions: turisme esportiu, cultural, gastronòmic i de natura.

Com treballam? 
Tenim un patronat que exerceix la presa de decisions i un equip de cinc persones treballant a jornada completa. Cerquem en tot moment la transparència en la gestió, com es pot veure al Portal de Transparència de l’Ajuntament i al Perfil del contractant.

Entre les nostres línies de treball hi ha la promoció i difusió de Calvià com a municipi turístic tot l’any i també l’optimització dels serveis turístics a través de tallers i activitats de formació específica per als nostres hotelers i empreses de serveis.

Elaborem activitats en tots els sentits necessaris: marcs legals, tendències d’oci, serveis auxiliars... Totes aquelles necessitats del nostre teixit empresarial per modernitzar constantment la nostra oferta. Per descomptat, posant l’accessibilitat i el respecte al medi ambient entre les nostres prioritats. 

Quines iniciatives tenen cabuda a la Fundació Calvià? 
El nostre pla d’acció es basa en iniciatives i propostes de diferents àrees de l’Ajuntament: 

  • Esport: atletisme, running, i foment de l’esport en la natura i aprofitament dels nostres recursos naturals. 

  • Cultura i fira BetArt: treballem per la reformulació cultural de nuclis urbans turístics, com el Festival de Primavera de Magaluf. El Dia del Turista i altres iniciatives que treballen per fomentar el sentiment de comunitat i permanència entre els visitants de la nostra zona més turística. 

  • Comerç, gastronomia i turisme. Jornades micològiques a la tardor, formació culinària als nostres centres culturals al llarg de l’any i mostres de cuina per promocionar el nostre talent local. 

  • Patrimoni: des de jaciments arqueològics fins a rutes senderistes, observació d’aus i difusió del nostre patrimoni natural. El projecte Galatzó i el parc arqueològic de sa Morisca són les nostres apostes més ambicioses per posar en valor l’entorn de Calvià tot l’any. 

On ens pots trobar? 
C. Julià Bujosa Sans, batle, 1, 07184 Calvià
Telèfon: 971139190 
info@fundacioncalvia.com
Web Site