Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Projecte Steve

CALVIÀ PARTICIPA EN EL PROJECTE EUROPEU STEVE AL COSTAT D'ALTRES TRES CIUTATS EUROPEES I 21 'PARTNERS' PÚBLICS I PRIVATS

Calvià desenvolupa un pla pilot de mobilitat elèctrica de vehicles lleugers emmarcat en el Projecte europeu STEVE (Smart-Taylored L-category Electric Vehicle demonstration in hEtherogeneous urbanusecases) que compta amb un pressupost de 9,5 milions d'euros, i en el qual, a més de Calvià, participen tres altres ciutats europees: Torí (Itàlia), Venaria Reale (Itàlia) i Villach (Àustria). Aquesta iniciativa, cofinançada per la Comissió Europea dins del programa H2020 de Recerca i Innovació, s'emmarca en l'àmbit del transport i la mobilitat elèctrica i té com a objectius avaluar i analitzar el mercat i l'acceptació dels vehicles elèctrics lleugers (LEVS) demostrant la seva viabilitat i generant una major conscienciació social.

Per això, ja s'ha posat en marxa el portal  http://survey.steve-project.eu/Spanish.php en el qual es realitzen les enquestes per poder identificar les necessitats dels usuaris, i, per la seva banda, l'Ajuntament de Calvià habilitarà ordinadors a les oficines de Turisme de Peguera i Magaluf per facilitar que els visitants omplin l'enquesta, i demanarà la col·laboració dels agents turístics perquè facilitin també la participació dels seus clients en la realització de les enquestes.

Col·labora amb el projecte i  omple l'enquesta:   Accès a l'enquesta

Els objectius que té Calvià en relació al projecte Steve són: 

1- promoure la mobilitat sostenible i per tant conscienciar de la necessitat de ser més respectuós amb el medi ambient i per tant, apostar per mobilitat elèctrica.

2- Demostrar la potencialitat dels vehicles lleugers (LEVS ) i també les possibilitats de mercat. 

3- Determinar els requisits dels usuaris tant privats com públics i professionals, per això, farem el pla pilot per conèixer totes les característiques i necessitats de mobilitat al nostre municipi.

4- Integrar el vehicles lleugers elèctrics (LEVS) combinats amb altres transports públics i privats.

5- Desenvolupament de les TIC's per recolzar els conductors i poder tenir informació de primera mà per millorar-les.

Steve ens dona la oportunitat de poder planificar i testar les necessitats de mobilitat de la població pròpia i també flotant com són els turistes, la industria per excel·lència de Calvià.