Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Formaciķ associacions i entitats

Escola Virtual d’Igualdad

Un espai de formació en igualtat d'oportunitats entre dones i homes. L'inici de la seva 10a edició està prevista per al quart trimestre de 2020.

Nosaltres us recomanem el curs nivell bàsic de "Sensibilització en igualtat d'oportunitats", dirigit a tota la població que estigui interessada a tenir una aproximació a aquesta matèria. Fes ja la teva RESERVA DE PLAÇA.

 

Pla de Formació i Participació Ciutadana

Des de la Direcció Insular de Participació i Joventut estan elaborant un pla de formació en participació ciutadana dirigit a ajuntaments i associacions de l'illa de Mallorca.

Si ets una persona tècnica, política, voluntària que fas feina en participació ciutadana, col·labora i dedica un moment a omplir el següent formulari.

 

Formació bàsica del voluntariat online - #quedatacasa

Durant aquests dies i degut a la situació que estem vivint degut a la crisis provocada pel Covid-19, la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears volen oferir-vos a totes i tots la seva formació bàsica de voluntariat online, que romandrà oberta durant tot el temps que duri el confinament i/o l’estat d’alarma.

Per inscriure-vos, heu d’emplenar el següent formulari.

 

Píndoles Formatives Creu Roja

Creu Roja posa a la teva disposició de forma gratuïta píndoles formatives perquè puguis aprendre d'una forma ràpida i eficaç els fonaments de diferents temes d'interès, superant proves i aconseguint una formació sòlida al final del procés.

 

Fundació Pere Tarrés

Formació a mida de les entitats del Tercer Sector.