Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Memòria Democràtica

Per evitar que el pas dels anys aboqui la societat a l’oblit del que realment va ser la Guerra Civil espanyola, la repressió que la va seguir i la dictadura que es va imposar, es fa necessari desenvolupar polítiques públiques a nivell local dirigides al coneixement de la nostra història i al foment de la memòria democràtica del municipi.

Els nostres objectius són:
- Aconseguir que els ciutadans de Calvià assoleixin un major coneixement dels fets de la nostra història recent (Guerra Civil, repressió, vulneració dels drets humans...). Uns fets terribles que cal conèixer per tal d'entendre el nostre present i per impedir que es repeteixi el passat.
- Honorar i fer justícia a totes aquelles persones que moriren o patiren qualsevol tipus de repressió pel fet de defensar la democràcia i la llibertat.
- Fomentar una cultura de pau i de diàleg democràtic.

On ens podeu trobar? 
Telèfon: 663 715 710
Correu electrònic: memoriademocratica@calvia.com
Adreça: C/ Julià Bujosa Sans batle, 1 07184 Calvià
Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

Primavera per la Memòria

Entre els dies 11 de març i 30 d’abril es durà a terme la primera “Primavera per la Memòria”. En col·aboració amb l’Obra Cultural Balear, el Col·lectiu Recerca, Memòria per Mallorca de Calvià i el Consell Rector de Sa Societat, es faran 6 interessants activitats. Hi hauran 2 presentacions de llibres, la projecció d’un documental, una obra de teatre, una excursió i el tradicional acte en commemoració de la República.

Perquè tengueu tota la informació vos deixam el programa i recordau que és necessari reservar plaça a les distintes activitats. 

NOTA: S’aplicaran les normes sanitàries relacionades amb la COVID-19.

Per a reserves i més informació: memoriademocratica@calvia.com 663 715 710

 

II JORNADES DE MEMÒRIA DEMOCRÀTICA DE CALVIÀ

Entre els dies 1 i 3 d’octubre es duran a terme les que seran les segones Jornades de Memòria Democràtica de l’Ajuntament de Calvià. Seran 3 dies on podrem assistir a ponències d’especialistes, una  taula rodona, una passejada, ...

Vos deixam el programa i recordau que és necessari reservar plaça per poder assistir a les activitats de les jornades.
NOTA: S’aplicaran les normes sanitàries relacionades amb la COVID-19.

Més informació a:
memoriademocratica@calvia.com

I JORNADES DE MEMÒRIA DEMOCRÀTICA DE CALVIÀ

Entre els dies 23 i 25 d’octubre es duran a terme les que seran les primeres Jornades de Memòria Democràtica de l’Ajuntament de Calvià.