Català Castellano English
Fires i mercats

Mercat Tradicional de Calvià vila.

El mercat més típic i de major antiguitat se celebra cada dilluns en la vila de Calvià, el nucli urbà més antic del municipi. Aquest tradicional mercat conta amb més de 60 llocs de venda situats al llarg del carrer Major, entre els quals destaquen els llocs d'alimentació, roba, calçat i artesania. El mercat se situa molt prop de l'església parroquial de San Juan, la construcció de la qual va concloure a la fi del segle XIX. Altres edificis d'interès de Calvià són la Casa Consistorial, Ca Verger i Sa Capelleta, a més de les tradicionals cases mallorquines.

Veure Plànol

 Mercat de Calvià Vila
 Mercat de Galatzó

Mercat Tradicional de Son Ferrer

L'últim mercat instaurat en el terme municipal de Calvià té lloc cada divendres a Son Ferrer, un nucli residencial entre El Toro i Magaluf. En aquest mercat també es pot trobar una variada gamma de fruites i verdures, roba de nens i majors, productes característics de les Illes Balears, artesania i embotits ibèrics.
Veure Plànol

 Mercat de 2ª mà de Magaluf

Mercat d'antiguitats i de segona mà de Son Bugadelles.

Sens dubte, el més peculiar de tots els mercats de Calvià és el que es situa al Polígon de Son Bugadelles, a on es va traslladat des de Magalluf per la gran afluència de visitants i venedors. Se celebra tots els dissabtes i en ell podem trobar el més representatiu d'aquests mercats de segona mà i antiguitats, articles de col·leccionistes, segells, monedes, mobles antics, roba usada i tot tipus d'objectes usats. A més, aquest mercat combina una tasca comercial amb altra social, doncs parteix de la recaptació està destinada a la reinserció social de toxicòmans a través del Projecte Home, una ONG amb la qual col·labora l'Ajuntament de Calvià

 Veure Plànol

Mercats artesans, arts plàstiques i artistes rondaires.

Cada dia, entre maig i octubre, en les zones turístiques de Peguera i Santa Ponça, una diversitat d'artistes (pintors, caricaturistes i altres activitats d'interès turístic autoritzades) alegren el passeig vespertí dels turistes que ens visiten durant l'estiu."
    

 

 Mercat
Per a més informació departament de Comerç