Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Obert el termini per solˇlicitar ajudes al Comerį

S'OBRE EL TERMINI PER LES AJUDES EXTRAORDINÀRIES AL COMERÇ AMB IMPORTANTS NOVETATS

   

AJUDES EXTRAORDINÀRIES PER A LA REACTIVACIÓ DEL COMERÇ

Consulta tota la informació en aquest ENLLAÇ

A partir del divendres 17 de juliol i fins al 14 d'agost es poden sol·licitar les ajudes extraordinàries per a la reactivació del Comerç que enguany incorporen NOVETATS en tres línies d'ajuda.
LÍNIA 1: Incorporació al comerç electrònic, es finançarà el cost d'adquisició d'equipament informàtic i electrònic, l'adquisició o renovació de llicències de programari i els serveis professionals o qualsevol cost associat a la creació, actualització o manteniment d'un portal web ja sigui per publicitar l'activitat o per a la venda de productes o serveis. Aquesta NOVA línia d'ajuts subvencionarà el 80% del cost de l'actuació, amb una aportació municipal d'un màxim de 6.000 euros.
LÍNIA 2: Ajudes per a l'adquisició i instal·lació d'elements de caràcter higiènic sanitari que siguin obligatoris o recomanats en alguna norma legal dictada com a conseqüència del Covid-19. Aquesta NOVA línia finançarà el 80% del cost de l'actuació, en establiments de fins a 300 m2, amb una aportació municipal d'un màxim de 9.000 euros.
LÍNIA 3: Dirigida a la modernització dels locals, finançarà obres de reforma o manteniment, l'adquisició de mobiliari o equipament, la instal·lació a l'exterior de tendals i marquesines, la modificació d'elements publicitaris o la modificació d'instal·lacions existents. Aquesta línia MILLORADA finançarà el 80% del cost de l'actuació, en establiments de fins a 300 m2, amb una aportació municipal d'un màxim de 9.000 euros.
Aquesta convocatòria finançarà actuacions que es duguin a terme durant l'any 2020, permetent-se que s'acullin a ella actuacions que s'hagin realitzat des del primer de gener de 2020, amb caràcter retroactiu.
Totes aquestes línies d'ajuts de Calvià seran compatibles amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos que convoquin altres administracions per a la mateixa finalitat.