Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Consulta les activitats organitzades

Dimecres, 16 de setembre de 2020 

CALVIÀ PARTICIPA EN LA SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT 2020 AMB DIVERSES ACTIVITATS A DIFERENTS PUNTS DEL MUNICIPI

Sota el lema Per una mobilitat sense emissions es vol sensibilitzar sobre l'ús de maneres de transport més sostenibles

Calvià prendrà part de la Setmana Europea de la Mobilitat 2020 que enguany té lloc del dia 16 al 22 de setembre sota el lema Per una mobilitat sense emissions, amb l'objectiu de sensibilitzar tota la població sobre les conseqüències negatives que té l'ús irracional del cotxe, tant per a la salut pública com per al medi ambient, i els beneficis de l'ús de maneres de transport més sostenibles com el transport públic, la bicicleta i els desplaçaments a peu. 
Rafel Sedano, tinent de batle de Medi Ambient i Transició ecològica de l'Ajuntament de Calvià, fa un convit a participar del programa d'activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat, organitzat desde la Direcció General de Desenvolupament sostenible, Medi Ambient i Transició ecològica de l'Ajuntament, amb la col·laboració del Servei de Biblioteques. Tot i haver hagut de suspendre el gruix d'iniciatives presencials habituals dels darrers anys, s'han mantingut aquelles on es pot garantir les mesures de prevenció necessàries.
Aíxí, el divendres 18 de de setembre, hi haurà una ruta circular de marxa nòrdica per Bendinat. Al dia següent, el dissabte, es farà una excursió per la finca pública municipal de Galatzó que anirà de sa Vinya a es Tramuntanal. La bicicleta prendrà protagonisme el diumenge dia 20 amb un recorregut per Palmanova, amb una ruta circular que sortirà de la plaça de l'avinguda de la Platja. Precisament, aquell diumenge, de les 9 a les 21 h, i el dimecres 22 de setembre, durant l'horabaixa, el passeig del Mar de Palmanova s'obrirà a la ciutadania i romandrà tancat al trànsit de vehicles, des de la plaça de l'avinguda de la Platja.
Per la seva banda, Biblioteques de Calvià emetrà per les seves xarxes socials el contacontes virtual La bruixa que anava en bicicleta, a les 11.30 h, a més d'oferir una guia de recursos sobre mobilitat.
Totes les activitats presencials requereixen inscripció prèvia per participar-hi, ja que hi ha places limitades.

Més informació a: calvia.com/mediambient